ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απίθανη έκδοση Isuzu D-MAX "Hi-Lander"

Απίθανη έκδοση Isuzu D-MAX "Hi-Lander"

Για μια ακόμη φορά η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των Isuzu, πρωτοπορεί δημιουργώντας μια νέα, ειδική έκδοση.

Με την κωδική ονομασία "Hi-Lander", το ισχυρό διπλοκάμπινο εφοδιάζεται με κινητήρα 1.9lt - 164Ηp, προδιαγραφών Εuro 6b – χωρίς την χρήση Ad-Blue, στην έκδοση Gravity.

Εξωτερικά, φέρει πολλές σχεδιαστικές αλλαγές μπροστά, με νέα μάσκα σε Black Matte, ολοκληρωμένο κιτ πλαστικών προεκτάσεων φτερών, νέο κυλινδρικό σκαλοπάτι καθώς και ένα Extender του χώρου φόρτωσης. Οι τοποθέτηση μεμβρανών ηλιοπροστασίας και μαύρων ματ αυτοκόλλητων στις κολόνες των θυρών, συμπληρώνουν αισθητικά το λειτουργικό σύνολο, που είναι φανερό ότι έχει ψηλώσει δραστικά.

Απίθανη έκδοση Isuzu D-MAX "Hi-Lander"

Στο εσωτερικό, διατηρεί το νέο πίνακα οργάνων και τη φουτουριστική σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει στοιχεία, όπως το νέο σύστημα πολυμέσων από την Pioneer, με εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορείας. Εξάλλου, η τοποθέτηση της επώνυμης ανάρτησης της ARB, OLD MAN EMU, προσφέρει αύξηση της διαδρομής των αναρτήσεων κατά 35 χλστ., έχοντας αμορτισέρ, σούστες και παρελκόμενα.

Εντυπωσιάζουν δε, τα θηριώδη ελαστικά Cooper Discoverer SST Pro, διαστάσεων 275/65/R18, αυξάνοντας την απόσταση από το έδαφος κατά 2 εκ. - μετρημένο στο πίσω διαφορικό. Όλα αυτά δημιουργούν ένα πραγματικό εργαλείο περιπέτειας. Η έκδοση συνδυάζεται με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με έξι σχέσεις, επιτυγχάνοντας χαμηλότερη μέση κατανάλωση καυσίμου από 7 λίτρα/100 χλμ.

Απίθανη έκδοση Isuzu D-MAX "Hi-Lander"

Η πλήρης έκδοση, με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο, διατίθεται προς 42.900 €, ενώ εφοδιάζεται με ένα πλήρες πακέτο προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού, όπως ESP, Hill Descent Assist και, Hill Ascent Assist…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ