ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αναβαθμίστηκε το Nissan X-Trail

Αναβαθμίστηκε το Nissan X-Trail

Από τον Οκτώβριο θα πωλείται στην Ελλάδα το φρεσκαρισμένο Nissan X-Trail. Οι αλλαγές παρατηρούνται στη σχεδίαση του εξωτερικού και εν μέρει της καμπίνας και στην προσθήκη εξοπλισμού.

Το X-Trail, έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 3,7 εκατομμύρια αυτοκίνητα από το 2000 που κυκλοφόρησε. Τώρα, έρχεται το νέο, για να κρατήσει ψηλά το μοντέλο στην προτίμηση του κοινού.

Ανασχεδιάστηκε το μπροστινό μέρος και σε κάθε πλευρά της μάσκας υπάρχει μια νέα συστάδα προβολέων, με πολύ πιο ξεκάθαρη διαφοροποίηση σχεδιασμού μεταξύ των προβολέων αλογόνου στις εκδόσεις Energy, Acenta και N-Connecta και των εξ ολοκλήρου LED στην Techna (ή προαιρετικά στην N-Connecta). Και οι δύο εκδοχές διαθέτουν μια νέα, σύγχρονη έκδοση της "μπούμερανγκ" υπογραφής με τα φώτα ημέρας του X-Trail.

Αναβαθμίστηκε το Nissan X-Trail

Για τις εκδόσεις με τον πλήρη φωτισμό LED, στη δέσμη διασταύρωσης, το X-Trail διαθέτει πλέον το Σύστημα Προσαρμοσμένου Φωτισμού (AFS). Το συγκεκριμένο σύστημα AFS με High Beam Assist εφαρμόζεται για πρώτη φορά (μαζί με το QASHQAI) σε μοντέλα της Nissan στην Ευρώπη και σημαίνει μεγαλύτερο φωτισμό στην κορυφή μιας γωνίας για καλύτερη ορατότητα και οδική ασφάλεια.

Σε μήκος μάκρυνε κατά 5 εκ., φθάνοντας στα 4,690μ., ενώ παραμένουν αμετάβλητες οι διαστάσεις σε πλάτος, ύψος και μεταξόνιο. Νέο τιμόνι και διακόπτες, εκδόσεις με δερμάτινο σαλόνι και αρκετά διακοσμητικά, ολοκληρώνουν την εικόνα της καμπίνας.

Θα προσφέρεται σε 5θέσια και 7θέσια διάταξη, με τα καθίσματα της δεύτερης σειράς να έχουν δυνατότητα ολίσθησης / κλίσης. Στάνταρ πλέον η ηλεκτρική πίσω πόρτα που ανοίγει αυτόματα απλά περνώντας το πόδι κάτω από το κέντρο του προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Επίσης, αυξήθηκε ο χώρος στο πορτμπαγκάζ από 550 λίτρα σε 565 λίτρα στην έκδοση των πέντε θέσεων, ενώ ο συνολικός χώρος με όλα τα καθίσματα διπλωμένα αυξάνεται στα 1.996 λίτρα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ