ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανανεώθηκε το Mini

Ανανεώθηκε το Mini
FABIAN KIRCHBAUER; MINI, BMW GROUP

H εταιρεία Mini, μέλος του ομίλου της BMW, ενίσχυσε του μοντέλου, με φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές, τεχνολογικές καινοτομίες, αυξημένες δυνατότητες εξατομίκευσης και περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες MINI Connected.

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να παίρνουν τα… μυαλά μας αέρα και το νέο Mini φροντίζει να μας ξελογιάζει. Κλασική, διαχρονική φόρμα, έτσι όπως παρουσιάζεται η νέα εκδοχή του Mini, του οποίου η αρχική έκδοση δημιουργήθηκε την περίοδο της πετρελαϊκής κρίσης, χρειάζεται κατά καιρούς ορισμένες αλλαγές.

Η βρετανική εταιρεία, μέλος του ομίλου της BMW, ενίσχυσε λοιπόν τον χαρακτήρα του μοντέλου, με φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές, τεχνολογικές καινοτομίες, αυξημένες δυνατότητες εξατομίκευσης και περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες MINI Connected.

Στο 3θυρο, το 5θυρο και το cabrio, οι αλλαγές / προσθήκες εντοπίζονται στους νέους προβολείς LED με λειτουργία Matrix για τη μεγάλη σκάλα, στα πίσω φώτα LED με σχέδιο τη βρετανική σημαία, στο νέο λογότυπο, τις νέες εξωτερικές αποχρώσεις, τις νέες ζάντες αλουμινίου, τις δερμάτινες ταπετσαρίες, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, το ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών, USB και διεπαφή Bluetooth, τη μοναδική εξατομίκευση με το MINI Yours Customised, το 7-τάχυτο κιβώτιο Steptronic με διπλό συμπλέκτη (με χειριστήρια αλλαγής στο τιμόνι), το 8-τάχυτο Steptronic και τους εξελιγμένους κινητήρες με βελτιωμένη απόδοση, αυξημένη ισχύ και ροπή για τα MINI One και MINI One First.

Ανανεώθηκε το Mini
WWW.GUENTERSCHMIED.COM

Οι 3κύλινδροι βενζινοκινητήρες των 1.5 lt των δύο εκδόσεων, αύξησαν τη μέγιστη ροπή κατά 10 Nm, ανεβάζοντάς την σε 160 και 190 Nm αντίστοιχα. Όλοι οι βενζινοκινητήρες έχουν άμεσο ψεκασμό με μέγιστη πίεση αυξημένη από 200 σε 350 bar. Το ανανεωμένο Mini διατίθεται με τέσσερις εκδόσεις κινητήρων βενζίνης: 75 hp, 102 hp, 136 hp και 192 hp, καθώς και με τρεις εκδόσεις κινητήρων πετρελαίου: 95 hp, 116 hp, 170 hp.

Το νέας σχεδίασης 3άκτινο τιμόνι, περιλαμβάνει μπουτόν πολλαπλών λειτουργιών. Από τη βασική έκδοση υπάρχει ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών στο κεντρικό όργανο και ενσωμάτωση κινητού τηλεφώνου μέσω Bluetooth, ενώ προαιρετικά προσφέρεται η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ