ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανάκληση του νέου VW Polo

Ανάκληση του νέου VW Polo
VERWENDUNG FUR PRESSEZWECKE HONORARFREI

Η Volkswagen επιβεβαίωσε ένα τεχνικό ζήτημα για το νέο Polo. Σε σπάνιες περιπτώσεις η κλειδαριά της ζώνης ασφαλείας της αριστερής ζώνης θα μπορούσε να απελευθερωθεί ακούσια.

Η Volkswagen επιβεβαίωσε ένα τεχνικό ζήτημα για το νέο Polo (έτος μοντέλου 2018). Υπάρχει η πιθανότητα σε σπάνιες περιπτώσεις (π.χ. ξαφνική αλλαγή ταχείας λωρίδας με πέντε επιβάτες) και όταν το κεντρικό πίσω κάθισμα και το πίσω αριστερό κάθισμα έχουν επιβάτες, η κλειδαριά της ζώνης ασφαλείας της αριστερής ζώνης θα μπορούσε να απελευθερωθεί ακούσια.

Στη Volkswagen εξακολουθεί να αποτελεί βασική προτεραιότητα η ασφάλεια και η μάρκα έχει εντοπίσει μια τεχνική λύση: ένα επανασχεδιασμένο σύστημα κλειδαριάς ζώνης, το οποίο θα αποτρέψει αυτήν την πιθανότητα.

Η Volkswagen συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες του Polo να μην χρησιμοποιούν το μεσαίο κάθισμα, μέχρι το αυτοκίνητο να εξοπλιστεί με το επανασχεδιασμένο στήριγμα της ζώνης ασφαλείας. Η Volkswagen απευθύνεται τώρα στις αρμόδιες αρχές για την τελική του επικύρωση, προκειμένου να εφαρμόσει τη λύση τόσο για τα οχήματα της αγοράς όσο και για τη μελλοντική σειρά παραγωγής.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Volkswagen θα ξεκινήσει μια εκστρατεία ανάκλησης. Οι κάτοχοι των οχημάτων θα λάβουν μια επιστολή έτσι ώστε να προγραμματίσουν μια συνάντηση με το σέρβις της εταιρείας. Ο έλεγχος, καθώς και η εφαρμογή του επανασχεδιασμένου μηχανισμού κλειδώματος ζώνης θα είναι δωρεάν…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ