ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ακόμα 3 χρόνια χορηγός του UEFA Champions League η Nissan

Ακόμα 3 χρόνια χορηγός του UEFA Champions League η Nissan

Η Nissan θα παραμείνει ως χορηγός του Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Nissan Motor Co., Ltd. επιβεβαίωσε σήμερα την τριετή επέκταση της παγκόσμιας συνεργασίας της με το UEFA Champions League, συμπεριλαμβανομένου του Super Cup της UEFA.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ γιόρτασε την ανακοίνωση αυτή, κάνοντας έκπληξη σε μια ομάδα μαθητών με την αναπαράσταση του νικηφόρου γκολ που πέτυχε στον τελικό του 2014 εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η συμφωνία έρχεται ενόψει του πρώτου αγώνα για τη σεζόν 2017/2018 του UEFA Champions League, όπου ο Ιάπωνας κατασκευαστής θα είναι επίσημος συνεργάτης μέχρι και τη σεζόν 2020/2021. Το UEFA Champions League εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη επένδυση της Nissan σε αθλητική χορηγία, η οποία ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν 2014/2015.

Το UEFA Champions League παραμένει η μεγαλύτερη σε θέαση αθλητική διοργάνωση στον πλανήτη, με αθροιστικό τηλεοπτικό κοινό άνω των 3,6 δισεκατομμυρίων τη σεζόν. Ο τελικός του UEFA Champions League του 2017, προσέλκυσε σε παγκόσμια κλίμακα, ένα ακροατήριο άνω των 160 εκατομμυρίων, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ετήσιο αθλητικό γεγονός, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Γιουβέντους, κατακτώντας το 12ο τρόπαιο της στην ιστορία του θεσμού…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ