ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αγώνας και περιπέτεια στα… καραφλά των Καλαβρύτων!

Αγώνας και περιπέτεια στα… καραφλά των Καλαβρύτων!

Μετά από αρκετό καιρό, οι Αγώνες Trail Ride στο χώρο του 4Χ4 έρχονται ξανά στο προσκήνιο!

Με νέους κανονισμούς, νέο πλάνο (Regularity) και νέες ιδέες, στα Καλάβρυτα, μια εβδομάδα μετά το Πάσχα, θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας Trail Ride 4X4, αλλά και το 3ο Φιλικό Trail Ride για φέτος όσον αφορά τις μοτοσικλέτες, τα Quad, τα SUV, αυτοκίνητα κτλ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Τα Καλάβρυτα έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές και πανέμορφα σκηνικά, όντας η χαρά τους θεάματος και των φωτογράφων, αλλά παράλληλα και η χαρά του αγωνιζόμενου ή του απλού «βολταδόρου» που θέλει να απολαύσει μια όμορφη χωμάτινη βόλτα στο καταπληκτικό αυτό μέρος!

Τα «καραφλά», τα «κρυφά της Κούτελης», οι ανηφόρες της Κερπινής και η καταπράσινη μαγεία του Βουραϊκού, σε συνδυασμό με τα γύρω παραδοσιακά χωριά, τη Ζαχλωρού, τον «Οδοντωτό» και τις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, και μια φανταστική διαδρομή off road διασκέδασης!

Οι νέοι κανονισμοί Regularity έχουν ως στόχο όχι την απόλυτη ταχύτητα και τον μικρότερο χρόνο, αλλά την ακρίβεια με την οποία θα ακολουθήσουν οι αγωνιζόμενοι τη διαδρομή του αγώνα, με βάση την δοθείσα μέση ωριαία ταχύτητα η οποία θα είναι πάντα εφικτή από όλα τα οχήματα, εκτός βέβαια απροόπτου (χάσιμο, βλάβη κτλ).

Στο παιχνίδι αυτό, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει με την παρέα του, που διαθέτει ένα καλό GPS κι ένα ακριβές οδόμετρο, με το καθημερινό του αυτοκίνητο 4Χ4, χωρίς καν βελτιώσεις ή μετατροπές, ακόμη και με τα εργοστασιακά του ελαστικά!

Η διαδρομή θα είναι ελάχιστης δυσκολίας, βατή για όλους, και το μήκος της θα είναι 120 χιλιόμετρα

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ