ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

60 χρόνια Yokohama στην Ελλάδα

60 χρόνια Yokohama στην Ελλάδα

Ο όμιλος Θεοχαράκη έχει μακρά παράδοση στις εισαγωγές από την Ανατολή και ειδικά την Ιαπωνία. Aπό το 1957 εισάγει τα ιαπωνικά ελαστικά της Yokohama, ενώ το 1961 ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην Ευρώπη και μάλιστα στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα Datsun, μετέπειτα Nissan.

Προ ημερών, με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Yokohama Rubber Co. Ltd, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας παράλληλα και τα 60 χρόνια της αποκλειστικής της συνεργασίας στην Ελλάδα με την ιαπωνική εταιρία ελαστικών.

Στις εκδηλώσεις αυτές, εκτός από την διοίκηση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, συμμετείχαν υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της Yokohama Europe, αλλά και Συνεργάτες της ελληνικής αντιπροσωπείας από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα οι τελευταίοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα ενσωματώνονται στην καινούργια σειρά ελαστικών της φίρμας. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τους εκπροσώπους της εταιρείας, αλλά και να συνομιλήσουν με τους υπόλοιπους επίσημους Συνεργάτες ανά την Ελλάδα.

Η Yokohama Rubber Company ιδρύθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1917 στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας. Πλέον, θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών στην οποία περιλαμβάνονται ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, motorsport και OTR, ανταποκρινόμενη πλήρως στις απαιτήσεις οδηγών και αυτοκινητιστών.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ