ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

60 χρόνια Michelin στην Ελλάδα

60 χρόνια Michelin στην Ελλάδα

Φέτος, το 2017, η Michelin συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα.

Από το 1957, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο διανομής που διαθέτει σε όλη τη χώρα, προσφέρει στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα ελαστικών για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, αγροτικά και βιομηχανικά μηχανήματα. Κάθε μέρα, η Michelin υποστηρίζει περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, προσφέροντας μαζί τους αξία στους τελικούς καταναλωτές.

Με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικά αναγνωρίσιμη μάρκα, η Michelin απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών. Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες που ενσωματώνουν τα αποτελέσματα διεθνών ερευνών, εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες και βοηθούν να πηγαίνουμε μπροστά, πάντα με υψηλές αποδόσεις και ασφάλεια.

Η προστιθέμενη αξία στην ελληνική επιχειρηματικότητα

Δέσμευση της Michelin Ελλάδας είναι να υποστηρίζει απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών, με τους οποίους συνεργάζεται, σε κάθε άκρη της χώρας, ώστε να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους και να γνωρίζουν, πρώτοι, όλες τις σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις και τάσεις στην τεχνολογία, στην οδική ασφάλεια, στο marketing και στις πωλήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η Michelin συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και αναπτύσσεται μαζί με τους συνεργάτες της όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα, η προστιθέμενη αξία που προσφέρει η Michelin στην ελληνική οικονομία αποτυπώνεται και στις εξαιρετικές και μακροχρόνιες συνεργασίες της με περισσότερους από 2.150 Έλληνες προμηθευτές τα τελευταία 10 χρόνια.

Συνεχείς επενδύσεις στην Ελλάδα

Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα. Ως υπεύθυνος εργοδότης, η Michelin Ελλάδας στηρίζει τους ανθρώπους της και τους παρέχει πλήρη εκπαίδευση, που τους εξελίσσει επαγγελματικά και τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Σε αυτό το πλαίσιο, η Michelin επενδύει σε μοντέρνες υποδομές, όπως το logistics center που διαθέτει στον Αυλώνα, το οποίο έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τα πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας και συμβάλλει στη βιωσιμότητα, με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ιερέας Τζον Γουίδερσπουν στο NEWS24/7: 'Η Ειρήνη είναι αθώα'

Ο «άγιος των φυλακισμένων» αποκαλύπτει πώς περνά η 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ στη φυλακή

Oι άγνωστες Ελληνίδες που θα σε σημαδέψουν το 2018

Είναι σέξι, φιλόδοξες και ιλιγγιωδώς ανερχόμενες. Το μόνο που μένει είναι να μάθεις επιτέλους το όνομά τους. Αν όχι φέτος, τότε του χρόνου στα σίγουρα.

Μυστήριο στον Καναδά: Ξεβράστηκε το 13ο ανθρώπινο πόδι σε παπούτσι

To νέο εύρημα εντοπίστηκε από άνδρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο του σε παραλία της Βρετανικής Κολομβίας

Αν οι έντεχνοι σου την έπεφταν ελεεινά μέσα απ' το Facebook

Θα έκανες κάτι με Μαχαιρίτσα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24