ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

60 χρόνια Michelin στην Ελλάδα

60 χρόνια Michelin στην Ελλάδα

Φέτος, το 2017, η Michelin συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα.

Από το 1957, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο διανομής που διαθέτει σε όλη τη χώρα, προσφέρει στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα ελαστικών για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, αγροτικά και βιομηχανικά μηχανήματα. Κάθε μέρα, η Michelin υποστηρίζει περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, προσφέροντας μαζί τους αξία στους τελικούς καταναλωτές.

Με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικά αναγνωρίσιμη μάρκα, η Michelin απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών. Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες που ενσωματώνουν τα αποτελέσματα διεθνών ερευνών, εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες και βοηθούν να πηγαίνουμε μπροστά, πάντα με υψηλές αποδόσεις και ασφάλεια.

Η προστιθέμενη αξία στην ελληνική επιχειρηματικότητα

Δέσμευση της Michelin Ελλάδας είναι να υποστηρίζει απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών, με τους οποίους συνεργάζεται, σε κάθε άκρη της χώρας, ώστε να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους και να γνωρίζουν, πρώτοι, όλες τις σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις και τάσεις στην τεχνολογία, στην οδική ασφάλεια, στο marketing και στις πωλήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η Michelin συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και αναπτύσσεται μαζί με τους συνεργάτες της όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα, η προστιθέμενη αξία που προσφέρει η Michelin στην ελληνική οικονομία αποτυπώνεται και στις εξαιρετικές και μακροχρόνιες συνεργασίες της με περισσότερους από 2.150 Έλληνες προμηθευτές τα τελευταία 10 χρόνια.

Συνεχείς επενδύσεις στην Ελλάδα

Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα. Ως υπεύθυνος εργοδότης, η Michelin Ελλάδας στηρίζει τους ανθρώπους της και τους παρέχει πλήρη εκπαίδευση, που τους εξελίσσει επαγγελματικά και τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Σε αυτό το πλαίσιο, η Michelin επενδύει σε μοντέρνες υποδομές, όπως το logistics center που διαθέτει στον Αυλώνα, το οποίο έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τα πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας και συμβάλλει στη βιωσιμότητα, με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αποκλειστικό για Novartis: Το μανιφέστο του Πληροφοριοδότη Β'

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 24/7: Ο "πληροφοριοδότης Β'", πρώην στέλεχος της Novartis, ο οποίος κατέθεσε στο FBI και μίλησε για τις εμπειρίες του σχετικά με τις μίζες της εταιρείας, αποκαλύπτει μέσω του δικηγόρου του, γιατί αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη στροφή

Η απίστευτη ιστορία του Νίκου Μαχλά

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ανοίγει το χρονοντούλαπο της ιστορίας και θυμίζει την απίστευτη ιστορία του Νίκου Μαχλά, που κατάφερε κάτι μοναδικό στην καριέρα του.

Αποκαλύφθηκε το μυστήριο της 'πύλης του Άδη' - Γιατί πέθαινε ό,τι την πλησίαζε

Όχι δεν ήταν η θανατηφόρα ανάσα του θεού του κάτω κόσμου ή του Κέρβερου - Η επιστημονική απάντηση για το "πέρασμα στον κάτω κόσμο"

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει αλλάξει ομάδα

Ο ηθοποιός που θα μας θυμίζει για πάντα το 'Είμαστε στον Αέρα' βγήκε στον αέρα του Rec.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24