ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

50.000 Nissan NAVARA στην Ευρώπη

50.000 Nissan NAVARA στην Ευρώπη

Το Νissan NAVARA είναι το πρώτο σε πωλήσεις ασιατικής προέλευσης pickup στις τρεις μεγάλες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Σουηδίας.

Ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα διεθνώς αυτοκίνητα Pickup ή ελαφρά επαγγελματικά, που πέραν των 50.000 πωλήσεων σημειώνει σημαντική αύξηση στην κατηγορία του, από 11% το 2015 σε 17% το 2017 (σε ετήσια βάση).

Η επιτυχία αφορά όλη τη Δυτική Ευρώπη, ενώ στις τρεις μεγάλες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Σουηδίας, το NAVARA είναι το πρώτο σε πωλήσεις ασιατικής προέλευσης pickup.

Αξιοσημείωτο είναι ότι  πάνω από το 80% του όγκου πωλήσεων προέρχεται από τις κορυφαίες εκδόσεις N-Connecta και Techna.

Το NAVARA διαθέτει χαρακτηριστικά που προέρχονται από τα Juke, Qashqai και X-Trail της Nissan, εφοδιασμένο με πρωτοποριακές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν το  Έξυπνο Σύστημα Πανοραμικής Θέασης (Intelligent Around View Monitor), καθώς και το  Έξυπνο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Intelligent Emergency Braking).

Ο σκληρός και έξυπνος "χαρακτήρας" του Nissan NAVARA παίζει καταλυτικό ρόλο  στο να καθορίσει ποιο όχημα θα είναι ο επόμενος κάτοχος του βραβείου του Διεθνούς Pickup. Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται την επίμαχη  λίστα είναι το Alaskan της Renault, του εταίρου της  Συμμαχίας της Nissan και το Mercedes X-Class (έχει αναπτυχθεί από κοινού με τη Nissan, βασισμένο στο ίδιο σασί και στην ίδια αρχιτεκτονική του κινητήρα)…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ερείπια αρχαίας ρωμαϊκής πόλης ξεβράστηκαν στα παράλια της Τουρκίας

Μοναδικά ευρήματα που χρονολογούνται μεταξύ του 1ου και 3ου αιώνα μ.Χ. βγήκαν στη στεριά έπειτα από σφοδρές καταιγίδες

H μάνα μου ήταν Playmate: Καυτά γονίδια δεύτερης γενιάς

Ένα αφιέρωμα στα κορίτσια που πήραν τις χάρες των μαμάδων τους και μας γέμισαν χαρά.

Ευρωχαστούκι στην Τουρκία για τις προκλήσεις σε Αιγαίο - Κύπρο

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Την αλληλεγγύη και στήριξή τους προς την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο εκφράζουν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχηγοί και αξιωματούχοι

Quiz: Ποιο ελληνικό ριάλιτι είσαι;

Απάντηση σε μια ερώτηση, την οποία όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή στον εαυτό μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24