ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

400 Toyota Yaris σε πωλήσεις μέσω διαδικτύου

400 Toyota Yaris σε πωλήσεις μέσω διαδικτύου

Η κορυφαία έκδοση του μοντέλου, Toyota Yaris με τον κωδικό GRMN, που μόλις κυκλοφόρησε θα διατεθεί για λίγους και εκλεκτούς.

Η κορυφαία έκδοση του Toyota Yaris με τον κωδικό GRMN, η οποία παρουσιάστηκε στο τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι έτοιμη να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά, στην οποία θα διατεθούν μόλις 400 μονάδες.

Το παράδοξο εδώ είναι ότι το Yaris GRMN δεν θα βρίσκεται στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Toyota, αλλά αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της φίρμας, όπου και θα πωλείται με την τιμή να ξεκινά από τις 29.900 ευρώ.

Κάτω από το καπό του 3θυρου αμαξώματος υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.8 lt με απόδοση 213 ίππων και 25,4 kgm ροπής, με την κίνηση να περνά στον εμπρός άξονα μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων.

Σύμφωνα με την Toyota, το συγκεκριμένο Yaris επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,3 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 229 χλμ./ώρα.

Εξωτερικά, το Yaris GRMN διαθέτει επιθετικό bodykit με φουσκωμένα φτερά, αεροτομή και διαχύτη, ζάντες 17 ιντσών και κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν τα μπάκετ καθίσματα.

Αλλαγές έχει δεχθεί τόσο το σύστημα πέδησης, με 4πίστονες δαγκάνες εμπρός, όσο και η ανάρτηση, με σκληρότερα ελατήρια και πιο παχιές αντιστρεπτικές.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ