ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

100 χρόνια Yokohama

100 χρόνια Yokohama

Από τις πιο γνωστές εταιρείες ελαστικών, η Yokohama σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο, γιόρτασε φέτος την 100ή επέτειο από την ίδρυσή της, στις 13 Οκτωβρίου του 1917, στη πόλη Yokohama της Ιαπωνία

Στην εκδήλωση που είχε παγκόσμιο χαρακτήρα έδωσε το παρών και η διοίκηση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών Yokohama στην Ελλάδα, από το 1957.

Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τα υπόλοιπα στελέχη της Yokohama ανά την υφήλιο, αλλά και να αναλύσουν τις μελλοντικές κινήσεις και στρατηγικές που θα διατηρήσουν την επιτυχία της εταιρείας.

Η Yokohama, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και να θεωρείται εκ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών, προσφέροντας προϊόντα σε 120 χώρες.

Διαθέτει ευρεία γκάμα ελαστικών, που περιλαμβάνει από ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων, μέχρι και ελαστικά ειδικών προδιαγραφών αγωνιστικών και χωματουργικών οχημάτων, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των οδηγών και των αυτοκινητιστών.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ