OPINIONS

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!
INTIME SPORTS

Φίλοι μου, γεια σας! Είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση του Κυπέλλου και περήφανος για την ανατροπή που πετύχαμε.

Βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0 σετ, εξαιτίας των δικών μας λαθών και όχι της ανωτερότητας του αντιπάλου μας και αντί να το βάλουμε κάτω, ξυπνήσαμε, πήραμε τα πάνω μας και λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου σετ δώσαμε όρκο νίκης με τους συμπαίκτες μου.

Από εκείνο το σημείο και μετά, βελτιώσαμε την υποδοχή μας, ζεστάθηκαν οι διαγώνιοι και καταφέραμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Ειδικά, στο 4ο σετ που η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη, νομίζω πως η θέλησή μας για την κούπα, ανάγκασε τον Ηρακλή να υποχωρήσεικαι να προβεί σε λάθη, που έκαναν το παιχνίδι μας πιο εύκολο.

Το Κύπελλο, ήταν η δεύτερη κούπα της σεζόν για την ομάδα μας και ευελπιστούμε ότι τα καλύτερα έρχονται. Είμαστε ομάδα φτιαγμένη για διακρίσεις. Μπορεί να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα μόνοι μας αλλά στους κρίσιμους αγώνες έχουμε το τσαγανό και μεταμορφωνόμαστε.Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Έχει ψυχή και καρδιά!Και παρ' όλα τα προβλήματα δεν το βάζει κάτω. Θέλαμε πάρα πολύ και τακαταφέραμε.Αν και αουτσάιντερ, στεφθήκαμε Κυπελλούχοι κόντρα στα προγνωστικά.

Και τώρα σειρά έχεινα μπούμε στην τετράδατου πρωταθλήματος.Αφού μπορέσαμενα κερδίσουμε τον Ηρακλή τότε πιστεύω ότι μπορεί να φτάσουμε στους τελικούς και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στους αγώνες που ακολουθούν γιατί αν και είναι με ομάδες που έχουνυποβιβαστεί, είναι ικανές να μας κάνουν τη ζημιά. Και στη φάση που είμαστε, μία ήττα μπορεί να μας στοιχίσει πολύ ακριβά και να μας πετάξει εκτός τετράδας. Γι' αυτό, πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να τα καταφέρουμε.

Θα ήθελα ναευχαριστήσω τον κόσμομαςπου ταξίδεψε από παντούκαι βρέθηκε στην Ορεστιάδα στο πλευρό μας, δίνοντάς μας δύναμη για να παλέψουμε. Αυτός είναι ο κόσμος του Θρύλου, ο πύρινος που δεν λυγά ποτέ.Περιμένουμε τώρατηνΠέμπτη, στην ώρα του Θρύλου να γεμίσει το Καραϊσκάκη στο φιλικό σωτηρίας με τον Ερυθρό Αστέρα.Είναι ιδιαίτερα κρίσιμη η στιγμή για την εκστρατεία της σωτηρίας του Ερασιτέχνη και πρέπει να μην πέφτει καρφίτσα. Είναι εξίσου ιερός ο σκοπός με το φιλικό που είχε δοθεί πριν τα Χριστούγεννα εναντίον της φτώχειας.Πρέπει ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας.Εμείς κάναμε το καθήκον μας, θα συνεχίζουμε να δίνουμε χαρές στον κόσμο και τώρα θέλουμε τη βοήθειά του.

Όμως,πέρα από τον απλό κόσμο του Ολυμπιακού, πρέπει να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας και οι επιφανείς επιχειρηματίες που κατά καιρούς έχουν εκφράσει τα ερυθρόλευκα αισθήματά τους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κύριο Μαρινάκη ακόμα μία φορά για το πριμ που μας προσέφερε και που αποδεικνύει πόσο αγαπάει το τμήμα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να βρεθούν και άλλοι που θα βάλουν πλάτη για τον Ερασιτέχνη.

Συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη και δεν ξεχνάμε να στέλνουμε μήνυμα στο 54080. Σας περιμένουμε όλοι την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη, να κάνουμε τη φιέστα του Κυπέλλου, να φωτογραφηθείτε μαζί του και να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη προς την ομάδα.

Ανδρέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ