ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρυσό μετάλλιο ο Στεφανουδάκης, τρίτος ο Παππάς

Χρυσό μετάλλιο ο Στεφανουδάκης, τρίτος ο Παππάς

Ποδαρικό στο 2017 με χρυσό μετάλλιο για τον Μανώλη Στεφανουδάκη στην σφαιροβολία. Με Κροατία και Ισραήλ η ελληνική ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο τένις με αμαξίδιο.

Ποδαρικό στο 2017 με χρυσό μετάλλιο για τον Μανώλη Στεφανουδάκη. Ο "χρυσός" Παραολυμπιονίκης του Ρίο, βρέθηκε στην κορυφή της σφαιροβολίας, στην πρεμιέρα του 9ου διεθνούς τουρνουά στίβου Fazza που φιλοξενείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η καλύτερη βολή του Στεφανουδάκη στην κατηγορία F54 ήταν 8.16μ., την ίδια στιγμή που ο Κώστας Πασσάς ήταν τρίτος στος ακόντιο (F34/57) με επίδοση 18.33μ. Ο Γιάννης Πρώτος συμμετείχε στα 200μ. κατηγορίας T12 και κατετάγη 4ος με 23.77.

Με Κροατία και Ισραήλ η ελληνική ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Εξάλλου, την Κροατία και το Ισραήλ θ' αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα τένις με αμαξίδιο, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) που θα πραγματοποιηθούν στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας. Η ομάδα του Γιώργου Κόντου (Λαζαρίδης, Διαμαντής, Σταμάτης), θ' αρχίσει αύριο (Τετάρτη) τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με στόχο την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στα προκριματικά, που οδηγούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Τόσο το 2016 όσο και το 2015, η εθνική μας ομάδα είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πέρυσι στην τελική φάση που διεξήχθη στο Τόκιο είχε καταλάβει την 7η θέση, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το 2013 είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην τελική φάση του World Group 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ