ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χορηγία Δ. Γιαννακόπουλου σε Ερασιτέχνη

Χορηγία Δ. Γιαννακόπουλου σε Ερασιτέχνη
INTIME SPORTS

Την οικονομική βοήθεια προς τον Ερασιτέχνη ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω διαφημιστικής προβολής και αναλαμβάνοντας χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης (συναυλίας) στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον Απρίλιο.

Την μεγαλοψυχία των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλο φαίνεται να πήρε και ο Δημήτρης που με γραπτή του δήλωση-ανακοίνωση τόνισε πως θα προσφέρει οικονομική βοήθεια προς τον Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βοηθήσει την "Μάνα του Λόχου" μέσω διαφημιστικής προβολής και αναλαμβάνοντας χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης (συναυλίας) στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον Απρίλιο, ύψους συνολικά περίπου 500.000 ευρώ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου:


" Θεωρώ υποχρέωση κάθε μέλους της Παναθηναϊκής Οικογένειας να συνδράμει με όποια δύναμη μπορεί στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Δεν θα αφήσω την διοίκηση του Ερασιτέχνη να παλεύει μόνη της και καλώ όσους ευθυγραμμίζονται με ανιδιοτελή αγάπη για τον σύλλογο να προσφέρουν ότι μπορούν.

Ως εκ τούτου η DPG Digital Media και οι Παναθηναϊκές Εκδόσεις διατίθενται να αναλάβουν χορηγοί επικοινωνίας στη μεγάλη συναυλία με την Άννα Βίσση που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ, στο γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ την 15Απριλίου 2011. Συγκεκριμένα προσφέρουμε διαφημιστική προβολή αξίας 500.000 ευρώ.

Επίσης η θυγατρική εταιρία της DPG Group, Tomorrow Solutions, κατόπιν εισήγησης μου θα αποδώσει όλο το ποσοστό κέρδους της από τα SMS στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μας εμπνέει όλους στην διαρκή αναζήτηση της τελειότητας μέσω της ανθρώπινης προσπάθειας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ