ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρυσό η Σαρπ στο halfpipe του σκι

Cassie Sharpe, of Canada, jumps during the women's halfpipe final at Phoenix Snow Park at the 2018 Winter Olympics in Pyeongchang, South Korea, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Kin Cheung)
Cassie Sharpe, of Canada, jumps during the women's halfpipe final at Phoenix Snow Park at the 2018 Winter Olympics in Pyeongchang, South Korea, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Η Κέισι Σαρπ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο halfpipe του σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.

Το πρώτο μετάλλιο του Καναδά στο halfpipe του σκι έμελλε να είναι χρυσό. Η Κέισι Σαρπ ήταν εντυπωσιακή και μετά από δύο φανταστικές διαδρομές κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.

Η 25χρονη πήρε από την πρώτη της προσπάθεια το προβάδισμα με 94.40 και στη συνέχεια κατάφερε να βελτιώσει την επίδοση της φτάνοντας στους 95.80.

Αυτοί οι βαθμοί ήταν υπεραρκετοί αφού καμία από τις αντιπάλους της δεν κατάφερε να την πλησιάσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 12 αθλήτριες του τελικού μόλις τέσσερις κατάφεραν να βαθμολογηθούν πάνω από το 90. Εκείνη που έφτασε πιο κοντά στην Σαρπ ήταν Μαρί Μαρτινό. Η Γαλλίδα είχε δύο προσπάθειες στο 92.20 και στο 92.60 φτάνοντας στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Τρίτη μετά από μία μεγάλη μάχη με την Αναλίσα Ντριου κατάφερε να τερματίσει η Μπρίτα Σιγκόρνι. Η Αμερικανίδα νίκησε την συμπατριώτισσα της χάρη στην τελευταία της προσπάθεια. Η Σιγκόρνι κατάφερε να συγκεντρώσει 91.60 βαθμούς, ενώ η Ντρου 90.80.

Χρυσό η Σαρπ στο halfpipe του σκι

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Photo credits: AP Photo/Kin Cheung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ