ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βάθρο για τον Καναδά στο χόκεϊ ανδρών, 6-4 την Τσεχία

Canada hockey team celebrats after the men's bronze medal hockey game against the Czech Republic at the 2018 Winter Olympics in Gangneung, South Korea, Saturday, Feb. 24, 2018. Canada won 6-4. (Bruce Bennett/Pool Photo via AP)
Canada hockey team celebrats after the men's bronze medal hockey game against the Czech Republic at the 2018 Winter Olympics in Gangneung, South Korea, Saturday, Feb. 24, 2018. Canada won 6-4. (Bruce Bennett/Pool Photo via AP) AP

Ο Καναδάς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο χόκεϊ επί πάγου ανδρών, των Αγώνων που διεξάγονται στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας.

Ο Καναδάς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο χόκεϊ επί πάγου ανδρών των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας. Στο μικρό τελικό επικράτησε με 6-4 της Τσεχίας και βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Καναδάς προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο 20λεπτο, για να μην αλλάξει τίποτα στην δεύτερη περίοδο. Στην τρίτη, οι δυο ομάδες πέτυχαν από τρία γκολ και έτσι έφτασε στο μετάλλιο.

Οι Άντριου Έμπετ και Κρις Κέλι πέτυχαν από δυο γκολ για τους νικητές και από ένα οι Βόιτεκ Βόλσκι και Ντέρεκ Ρόι. Στον αντίποδα, ο Ρόμαν Τσερβένκα σκόραρε δυο φορές, ενώ οι Μάρτιν Ρουζίτσκα και Γιάν Κόβαρ έστειλαν από μια φορά το πακ στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί αύριο (25/2), όπου ολοκληρώνονται και οι Αγώνες, η Γερμανία θα αναμετρηθεί με την Ολυμπιακή ομάδα της Ρωσίας για το χρυσό μετάλλιο.

Bruce Bennett/Pool Photo via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ