ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το "ευχαριστώ" της Ράλλη

Το "ευχαριστώ" της Ράλλη

Η Σοφία Ράλλη έκανε τον απολογισμό της παρουσίας της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ και ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν.

Η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ αποχαιρέτησε με ένα ξεχωριστό τρόπο τη Νότια Κορέα. Η Σοφία Ράλλη μέσα από ένα στάτους της στο Facebook έκανε τον απολογισμό της παρουσίας της στην Πιονγκτσάνγκ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: "Ήμουν η πρώτη αθλήτρια της ελληνικής αποστολής που θα αγωνιζόμουν στο αγώνισμα του Αλπικού Σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PYEONGCHANG2018, όμως οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες με τις επαναλαμβανόμενες αναβολές του χρονοδιαγράμματος που περιμένεις να αγωνιστείς και τελικά δεν αγωνίζεσαι δεν είναι ότι καλύτερο για τον αθλητή κ κυρίως την ψυχολογία του!
Κάθε αθλητής αντιμετωπίζει τις καταστάσεις διαφορετικά.
Έτσι και εγώ...
Κάποιες κέρδισαν,κάποιες εγκατέλειψαν, κάποιες τερμάτισαν.. Έζησα μοναδικά συναισθήματα που με έκαναν να νιώσω ως επι το πλείστον συγκινητικά -εκπληκτικά - υπέροχα!!!
Όλα αυτά σε κάνουν καλύτερο πιο δυνατό από κάθε πλευράς άνθρωπο ..
Ειλικρινά είμαι ευγνώμων που είχα για 3η φορά την ευκαιρία να αγωνιστώ στην παγκόσμια γιορτή του Αθλητισμού κρατώντας την Ελληνική σημαία μας με περηφάνια ανοίγοντας την αυλαία της ..
Τέλος θα ήθελα να πω ότι η συγκεκριμένη Ολυμπιακή μου συμμετοχή ήταν από τις πιο απαιτητικές κάθε άποψης (χιόνι, χάραξη διαδρομής, πίστα) και φυσικά το επίπεδο συμμετοχής των αθλητριών ήταν πάρα πολύ δυνατό και υψηλό. Ευχαριστώ όλους εσάς που ξενυχτίσατε για να με παρακολουθήσετε και ευχαριστώ το καθένα ξεχωριστά για τα πάρα πολλά μηνύματα, ευχές και φυσικά τη στήριξη σας!!!
Ελπίζω να βιώσατε μαζί μου κάποια συναισθήματα και εύχομαι σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους κάποια στιγμή στη ζωή τους να προσπαθήσουν και να αποκτήσουν μια τέτοια εμπειρία ζωής και συγκίνησης!!!"

Δείτε το σχετικό ποστάρισμά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ