ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ρολόγια για τον εορτασμό της PYEONGCHANG 2018

ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ρολόγια για τον εορτασμό της PYEONGCHANG 2018

Η OMEGA έχει δημιουργήσει δύο ειδικά μοντέλα ρολογιών Seamaster για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη PyeongChang 2018. Και τα δύο ρολόγια κυκλοφορούν σε συλλεκτική έκδοση 2018 κομματιών.

Δύο ειδικά μοντέλα ρολογιών Seamaster δημιούργησε η OMEGA για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη PyeongChang 2018. Τα συλλεκτικά μοντέλα κυκλοφορούν σε έκδοση 2018 κομματιών.

ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ρολόγια για τον εορτασμό της PYEONGCHANG 2018

ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ SEAMASTER PLANET OCEAN "PYEONGCHANG 2018"

Δημιουργημένο για να μετρήσει αντίστροφα μέχρι τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang το 2018, το Seamaster Planet Ocean "PyeongChang 2018" θα λειτουργεί εγγυημένα με ακρίβεια παγκοσμίου επιπέδου για πολύ καιρό μετά την ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος.

Σε συλλεκτική έκδοση 2.018 ρολογιών, δεν είναι μόνο ένα αισθητικά εντυπωσιακό ρολόι σε έντονο μπλε και κόκκινο χρώμα (τα χρώματα της Κορεατικής σημαίας), αλλά παράλληλα αποτελεί ένα τεχνολογικό θαύμα.

Η κάσα του από ανοξείδωτο ατσάλι, περικλείει ένα καντράν από γυαλιστερό μπλε κεραμικό υλικό [ZrO2] με ενδείξεις ώρας με επικάλυψη ροδίου, και φωτοβόλο λευκό υλικό Super-LumiNova που εκπέμπει μια μπλε λάμψη. Οι ίδιες ποιοτικές λεπτομέρειες ισχύουν και για τους δείκτες των ωρών και των δευτερολέπτων. Ο δείκτης των λεπτών, όπως και η κουκκίδα στη στεφάνη του, εκπέμπει μια πράσινη λάμψη.

Η μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη καταδυτική στεφάνη, είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερη. Διαθέτει τον μοναδικό στον κόσμο δακτύλιο από μπλε γυαλιστερό κεραμικό υλικό σε συνδυασμό με καουτσούκ και ταχυμετρική κλίμακα από υλικό Liquidmetal® της OMEGA με κόκκινο καουτσούκ στα πρώτα 15 λεπτά. Το υλικό Liquidmetal® της OMEGA έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την κλίμακα των λεπτών και την κουκκίδα στη θέση της ώρας 12.

ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ρολόγια για τον εορτασμό της PYEONGCHANG 2018

Ακριβώς δεξιά από το παράθυρο της ημερομηνίας, τοποθετημένη στη θέση της ώρας 3, είναι η βιδωτή κορώνα με το λογότυπο της OMEGA. Η βαλβίδα διαφυγής ηλίου βρίσκεται στη θέση της ώρας 10 και έχει ανάγλυφο το σύμβολο "He".

Για την προστασία της επιφάνειας του ρολογιού διαθέτει το θολωτό αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου με αντιθαμβωτική επεξεργασία και στις δύο πλευρές, ενώ το βιδωτό καπάκι της κάσας με το alveol μοτίβο έχει χαραγμένες με μπλε χρώμα τις λέξεις PLANET OCEAN και LIMITED EDITION, καθώς και τον αριθμό Συλλεκτικής Έκδοσης του ρολογιού. Πάνω στον κρύσταλλο σαπφείρου στο πίσω καπάκι της κάσας αναφέρονται οι λέξεις "PyeongChang 2018" και το λογότυπο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην καρδιά αυτού του ρολογιού χτυπάει ο μηχανισμός της OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8900. Ως Master Chronometer, το ρολόι έχει περάσει τους υψηλότερου επιπέδου ελέγχους της Ωρολογοποιίας, περνώντας με επιτυχία 8 αυστηρά τεστ μέσα στο χρονικό διάστημα 10 ημερών, που προγραμματίστηκαν από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας (METAS).

ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ SEAMASTER AQUA TERRA “PYEONGCHANG 2018”

Το συλλεκτικό OMEGA Seamaster Aqua Terra “PyeongChang 2018” είναι ένα ρολόι που απεικονίζει όλη την αυθεντική καινοτομία και ομορφιά της συλλογής Aqua Terra 150M. Σε αυτό το μοντέλο, ωστόσο, δίνεται επιπλέον έμφαση στην ιστορική στιγμή του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος.

ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ρολόγια για τον εορτασμό της PYEONGCHANG 2018

ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ

Η πρώτη ευδιάκριτη διαφορά είναι η προσθήκη της ονομασίας του αθλητικού γεγονότος. Χρησιμοποιώντας τα πέντε χρώματα των εμβληματικών Ολυμπιακών Κύκλων, οι λέξεις “PYEONGCHANG 2018” έχουν χαραχθεί στον δακτύλιο των λεπτών στο πολύ δημοφιλές μπλε καντράν με επιφάνεια από PVD.

Με απίστευτο τρόπο, το νούμερο 20 και το 18 είναι τέλεια αντιστοιχισμένα στις ακριβείς ενδείξεις των λεπτών. Πρόκειται για μια μοναδική σύμπτωση που είναι αδύνατο να επαναληφθεί ξανά.

Η ΚΑΣΑ

Το πίσω μέρος της κάσας από διαφανές κρύσταλλο σαπφείρου περιλαμβάνει το επίσημο λογότυπο “Olympic Games PyeongChang 2018”. Στο πλάι της κάσας, έχει χαραχθεί ο αριθμός του συλλεκτικού ρολογιού. Πρόκειται για τον ένα από τους μόλις 2018 αριθμούς που θα διατεθούν.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το ρολόι αυτό με διάμετρο 41mm, συμπεριλαμβανομένων της κάσας και του μεταλλικού μπρασελέ, είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό μοτίβο “teak concept” της συλλογής Aqua Terra στο καντράν του, ενώ στην καρδιά του λειτουργεί ο μηχανισμός Master Co-Axial 8500.

Το συλλεκτικό ρολόι OMEGA Seamaster Aqua Terra “PyeongChang 2018” συνοδεύεται από το αντίστοιχο ειδικό κουτί του με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και παίρνει τη θέση του στην ιστορία ανάμεσα στα διάσημα, συλλεκτικά ρολόγια της OMEGA που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα με Ολυμπιακό θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ