ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσική "επίθεση" στα κεντρικά γραφεία της WADA

Ρωσική "επίθεση" στα κεντρικά γραφεία της WADA

Ρώσοι φίλαθλοι χρησιμοποιώντας ειδικούς προβολείς "επιτέθηκαν" στα κεντρικά γραφεία της WADA στέλνοντας το μήνυμα τους κατά της τιμωρίας των αθλητών της χώρας τους.

Η Ρωσία έχει διαμαρτυρηθεί με όλους τους τρόπους για την ποινή που έχει επιβληθεί στους αθλητές της για την υπόθεση ντόπινγκ. Σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση Ρώσοι αθλητές κάνουν προσφυγές στο CAS για να μπορέσουν να αγωνιστούν ξανά και κάποιοι από αυτούς δικαιώνονται.

Σύμφωνα με τους Ρώσους τα όσα υποστηρίζονται στην έκθεση της WADA για εκτεταμένο ντόπινγκ στη Ρωσία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Τώρα ήταν η σειρά των Ρώσων φιλάθλων να διαμαρτυρηθούν με έναν πρωτότυπο τρόπο. Κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο (δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία που τραβήχτηκε το βίντεο) και με τη βοήθεια ειδικών προβολέων "επιτέθηκαν" στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού αντι-ντόπινγικ.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου οι Ρώσοι φίλαθλοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα στα χρώματα πάντα της σημαίας της χώρας τους το οποίο έγραφε: "Το μόνο που ντοπάρει του Ρώσους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων είναι η υποστήριξη και η αγάπη του ρωσικού λαού. Οι Ρώσοι έρχονται".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ