ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με την ταχύτητα και την αξιοπιστία της OMEGA

Με την ταχύτητα και την αξιοπιστία της OMEGA
IAN SCHEMPER WWW.IANSCHEMPER.COM

Διαβάστε πως μεταφέρονται οι πληροφορίες της OMEGΑ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στους ανθρώπους που τις χρειάζονται.

Όταν σκεφτεί κανείς τον ρόλο της OMEGA στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι εύκολο να θεωρήσει ότι πρόκειται μόνο για τη χρονομέτρηση. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για πολλά περισσότερα από όσα συμβαίνουν στο ρολόι. Η επεξεργασία των πληροφοριών από την OMEGA είναι η πραγματική μαγεία στην καρδιά της όλης επιχείρησης.

Για παράδειγμα, στην πόλη Sochi το 2014 η OMEGA καταμέτρησε περισσότερους από 650.000 χρόνους τερματισμού, ενδιάμεσους χρόνους, αποστάσεις και βαθμολογίες. Και όλα αυτά σε 98 διαφορετικούς αγώνες σε χρονικό διάστημα πάνω από δύο εβδομάδες.

Αυτός είναι ένας απίστευτος όγκος πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες όχι μόνο καταγράφηκαν με ακρίβεια για το όφελος των αθλητών, αλλά επίσης μεταδόθηκαν στους πίνακες βαθμολόγησης στα στάδια και μέσω των αναμεταδοτών σε τηλεοπτικές οθόνες, μέσα σε 100 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Αυτό είναι πραγματικά αθλητισμός σε ζωντανή μετάδοση!

Σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η OMEGA είναι η μοναδική πηγή αυτής της στιγμιαίας πληροφορίας. Και είναι ένα τεράστιο καθήκον, όχι μόνο να συγκεντρώσεις αυτή την πληροφορία, αλλά και να τη μεταδόσεις γρήγορα. Για αυτό το λόγο, είτε είναι καλοκαίρι, είτε είναι χειμώνας, κάθε άθλημα περιλαμβάνει μοναδικές προσαρμοσμένες εφαρμογές, καθώς και συγκεκριμένα άτομα για τη χρονομέτρηση με εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα. Όλα πλέον είναι μελετημένα με ακρίβεια και όλα τα βήματα επεξεργασίας λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία.

Μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς για τον υπεύθυνο χρονομέτρησης, αλλά η επεξεργασία της πληροφορίας από την OMEGA έχει ζωτική σημασία για την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά από τόσα χρόνια συμμετοχών και γνώσης, η Μάρκα έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να δίνει σε κάθε αθλητή και θεατή την πλήρη κατανόηση της κάθε στιγμής του αγώνα σε ζωντανή μετάδοση.

Σήμερα, όσο συμβαίνουν τα αγωνίσματα, οι πληροφορίες παρέχονται σε όλο το εύρος τους. Μην το θεωρείτε ως δεδομένο. Πρόκειται για την υπεροχή της OMEGA στην καλύτερη εκδοχή της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ