ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ελβετία κατέκτησε το χάλκινο στο κέρλινγκ ανδρών

Switzerland's skip Peter de Cruz throws a stone during the men's bronze medal curling match against Canada at the 2018 Winter Olympics in Gangneung, South Korea, Friday, Feb. 23, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Switzerland's skip Peter de Cruz throws a stone during the men's bronze medal curling match against Canada at the 2018 Winter Olympics in Gangneung, South Korea, Friday, Feb. 23, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Στην Ελβετία κατέληξε το χάλκινο μετάλλιο στο κέρλινγκ των ανδρών αφού επιβλήθηκε με 7-5 επί του Καναδά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το χάλκινο μετάλλιο στο κέρλινγκ των ανδρών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ. Στον μικρό τελικό του τουρνουά αγωνίστηκαν η Ελβετία με τον Καναδά με την πρώτη να παίρνει τη νίκη με 7-5.

Μετά τα πρώτα δύο ends η Ελβετία ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως στο τέταρτο ο Καναδάς έκανε το 2-2.

Οι Ελβετοί πήραν και εκείνοι δύο πόντους στο αμέσως επόμενο end, ενώ στο τέλος του έβδομου κατάφεραν να προηγηθούν με 6-3. Οι Καναδοί δεν το παράτησαν και με 2-0 μείωσαν σε 6-5. Τελικά όμως οι μοναδικοί που πήραν πόντο στο τελευταίο end ήταν οι Ελβετοί που πήραν τη νίκη με 7-5 και μαζί το χάλκινο μετάλλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/2) ανάμεσα στη Σουηδία και τις ΗΠΑ.

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ