ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Χάλκινη" η Νότιος Αφρική

"Χάλκινη" η Νότιος Αφρική

Σε μία βραδιά, όπου αποχαιρέτησε μερικά από τα μεγαλύτερα "αστέρια" της, η Νότιος Αφρική νίκησε με 24-13 την Αργεντινή και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι (VIDEOS)

Χωρίς να δυσκολευτεί, κάτι που μαρτυρά και το σκορ στο ημίχρονο (16-0), η Νότιος Αφρική επικράτησε της Αργεντινής με 24-13 στο μικρό τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι Springboks ανέβηκαν έτσι για τέταρτη φορά στο βάθρο σε 8 διοργανώσεις, ενώ πήραν την τρίτη θέση για δεύτερη φορά μετά το 1999. Ωστόσο, η μεγάλη είδηση της βραδιάς είναι το "αντίο" που είπαν μερικά από τα κορυφαία ονόματα της χρυσής γενιάς της ομάδας. Ο Βίκτορ Μάτφιλντ, που ήταν αρχηγός, αποθεώθηκε κατά την αντικατάστασή του στο 127ο (και τελευταίο) παιχνίδι του. Επίσης, αποχαιρέτησαν οι Σαλκ Μπέργκερ, Φούρι ντου Πρεζ και Μπράιαν Χαμπάνα, με τον τελευταίο μάλιστα να χάνει σε τρεις περιπτώσεις την ευκαιρία να πετύχει ένα try και να φτάσει τα 16, που θα τον έφερναν μόνο πρώτο στην ιστορία των παγκοσμίων κυπέλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ