ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρέχοντας στον παράδεισο της Καλντερας

Τρέχοντας στον παράδεισο της Καλντερας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιηθηκαν οι αγώνες 5,10 και 15χλμ που σηματοδοτησαν και το τέλος του πρώτου ονειρικου "Santorini Experience".

Με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών όλων των ηλικιών πραγματοποιηθηκαν και οι αγώνες μεγάλων αποστάσεων του "Santorini Experience".

Σε μια μαγευτική διαδρομή οι τυχεροί αθλητές έτρεξαν κατά μήκος ενός κομματιού της Καλντερας. Οι δρομείς άρχισαν να συγκεντρωνονται περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων. Λίγο πριν ξεκινήσουν την διαδρομή τους έλαβαν τις κατάλληλες οδηγίες από τους διοργανωτές. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Σαντορίνης ήταν εκείνος που έδωσε την εκκίνηση στον αγώνα.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στον αγώνα έμειναν εντυπωσιασμενοι από τη μαγευτική θέα. Ανάμεσα σε αυτούς που έτρεξαν ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιστης Κώστας Αντωνίου.

Λίγο μετά τον τερματισμό του μιλώντας στο Sport24.gr είπε: "Είναι μια πραγματικά εξαιρετική διοργάνωση και πρέπει να συγχαρούμε τόσο το Δήμαρχο όσο και τους υπόλοιπους φορείς που την διοργάνωσαν. Η Σαντορίνη πέρα από τον τουρισμό μπορεί και πρέπει να φιλοξενεί τέτοιους αγώνες".

Αναφορικά με την ομορφιά της διαδρομής τόνισε: "Είναι μια μαγευτική διαδρομή, αλλά εάν κάποιος έχει τη δική μου φυσική κατάσταση τότε το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να καταφέρει να τερματίσει".

Κάπως έτσι ήρθε το τέλος του πρώτου "Santorini Experience". Μια διοργάνωση που μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και στόχος όλων είναι να γίνει θεσμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ