ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρέξε με το SPORT 24 για καλό σκοπό. Πάρε μέρος τώρα!

Τρέξε με το SPORT 24 για καλό σκοπό. Πάρε μέρος τώρα!

Το Navarino Challenge επιστρέφει στις 19-21 Σεπτέμβρη και το SPORT 24 σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα πακέτο με διαμονή 2 ατόμων και εξοπλισμό τρεξίματος! Πάρε μέρος τώρα, είναι για καλό σκοπό!!

Είσαι έτοιμος να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία; Το Navarino Challenge επιστρέφει 19 με 21 Σεπτέμβρη και εσύ έχεις τη δυνατότητα μέσω του SPORT 24, να δώσεις το παρών και να κερδίσεις πακέτο διαμονής δύο ατόμων!

Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό παρακάτω και ίσως είσαι ο τυχερός που θα τρέξει εντελώς δωρεάν στο πλευρό του Ελληνοαμερικανού ultramarathon αθλητή της The North Face, Κωνσταντίνου Karnazes!

Ultramarathon runner Dean Karnazes runs during the Navarino Challenge Run at  on October 18, 2013 in Tripolis, Greece.  (Photo by Vladimir Rys)
Ultramarathon runner Dean Karnazes runs during the Navarino Challenge Run at on October 18, 2013 in Tripolis, Greece. (Photo by Vladimir Rys) PHOTO BY VLADIMIR RYS

Και τα δώρα δεν σταματούν εδώ, αφού στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται διαμονή δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο τις ημέρες του Navarino Challenge (19-21/9), εξοπλισμό τρεξίματος από την εταιρεία The North Face, δωρεάν συμμετοχή σε μία από τις διαδρομές της αρεσκείας του νικητή και δωρεάν ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος από την Allianz στους δύο νικητές για τις διαδρομές στις οποίες θα συμμετέχουν. Οι διαδρομές που περιλαμβάνονται φέτος στο Navarino Challenge είναι οι εξής:

20 Σεπτεμβρίου

  • Καλαμάτα: Διαδρομή 15χλμ.

21 Σεπτεμβρίου

  • Ημιμαραθώνιος (21,1χλμ.)
  • 5χλμ. (τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα) και 1χλμ. για παιδιά.
Τρέξε με το SPORT 24 για καλό σκοπό. Πάρε μέρος τώρα!

Το σκέφτεσαι ακόμα; Κέρδισε την διαμονή σου και την συμμετοχή σου με ένα like! Σε περιμένουν μοναδικές διαδρομές στην Καλαμάτα και την Costa Navarino!

Νικητής του διαγωνισμού

Όπως προέκυψε μετά από κλήρωση ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ