ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το σαββατοκύριακο το 1ο Greece on Board Festival

Το σαββατοκύριακο το 1ο Greece on Board Festival

Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Greece On Board Festival για το WBSF. Ραντεβού στις 27 και 28 Ιουνίου στο "Καράβι" του Σχοινιά για να γνωρίσουμε τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας.

Τo 1o Greece On Board Festival δεν είναι απλά ένα φεστιβάλ, αλλά μία διήμερη γιορτή για την κοινότητα των θαλασσίων αθλημάτων σανίδας. Σκοπός του είναι να συγκεντρώσει τις αθλητικές και εμπορικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των water board sports, δημιουργώντας τις συνθήκες για μία εκδήλωση που θα αποτελέσει την αφορμή να γνωρίσει ο κόσμος τα αθλήματα, τους αναβάτες, τις επιχειρήσεις του χώρου και τις σχολές.

Το σαββατοκύριακο το 1ο Greece on Board Festival

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το 1ο Greece On Board στις 27 και 28 Ιουνίου, είναι το “Καράβι” στο Σχοινιά, μία περιοχή ιδανική, τόσο από πλευράς προσβασιμότητας όσο και από πλευράς υποδομών. Οι δράσεις του 2ημέρου δεν περιορίζονται όμως μόνο στο θέαμα που θα προσφέρουν οι αναβάτες. Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τον μαγικό κόσμο των water board sports.

Συγκεκριμένα οι θεατές θα συναντήσουν:

Μαθήματα γνωριμίας SUP & Windsurf από εξειδικευμένους εκπαιδευτές

Διάθεση δωρεάν εξοπλισμού για την πρώτη επαφή του κοινού με τα αθλήματα

Γνωριμία με τη SUP yoga και mini sessions με έμπειρους εκπαιδευτές

Διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων

Video teaser

Πληροφορίες για τους paddlers:

Εκτός όμως από όλα αυτά, όσοι βρεθούν στο «Καράβι» αυτό το σαββατοκύριακο, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολύ δυνατούς αγώνες SUP, βασισμένους σε διεθνή πρότυπα, από τους paddlers που θα συμμετάσχουν.

Το σαββατοκύριακο το 1ο Greece on Board Festival

Οι αγώνες θα διεξαχθούν και τις 2 ημέρες και αφορούν την κατηγορία των elite paddlers, λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Συγκεκριμένα οι αγώνες θα είναι:

Long Distance racing απόστασης > 10 km

Technical Race απόστασης <6 km

Εάν είστε επίδοξοι paddlers και νιώθετε έτοιμοι για αυτή την 2ήμερη δοκιμασία μπείτε στο www.wbsf.gr και δημιουργήστε το προφίλ σας, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στους αγώνες. Αν πάλι, θέλετε απλά να περάσετε ένα 2ήμερο γνωρίζοντας την κουλτούρα της παραλίας, το 1st Greece On Board υπόσχεται να το πραγματοποιήσει! Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.wbsf.gr/greece-on-board-festival/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ