ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Κτήμα Συγγρού υποδέχεται το #Peoplerun 2

Το Κτήμα Συγγρού υποδέχεται το #Peoplerun 2

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ελάτε να τρέξουµε, να µάθουµε και να διασκεδάσουµε µαζί στον πιο πράσινο χώρο της Αθήνας.

Το People, σε συνεργασία µε το Κτήµα Συγγρού και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστηµών, διοργανώνει ένα µεγάλο αθλητικό/επιµορφωτικό/διασκεδαστικό event για όλη την οικογένεια.

Στo #PeopleRun 2 µπορείτε να απολαύσετε έναν αγώνα γεµάτο ενέργεια και δυνατές στιγµές, σε έναν καταπράσινο χώρο στο Μαρούσι, ενώ µαθαίνετε τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισµό και στη ζωή σας.

Ο αγώνας

Το event #PeopleRun 2 περιλαµβάνει χρονοµετρηµένο αγώνα δρόµου 4 και 8 χιλιοµέτρων και αγώνα δρόµου Kids Run 1 χιλιοµέτρου για παιδιά.

Δραστηριότητες για παιδιά

Την ηµέρα του αγώνα τα παιδιά µπορούν να συµµετάσχουν και στα εκπαιδευτικά-ψυχαγωγικά προγράµµατα που οργανώνει το Κτήµα Συγγρού: Γνωριµία µε τον κόσµο των µελισσών & τη σύγχρονη µελισσοκοµία, εξερεύνηση του ∆άσους Συγγρού µαζί µε παιδαγωγικά παιχνίδια, ξενάγηση στον Βοτανικό Κήπο και ενηµέρωση για τα αρωµατικά και θεραπευτικά φυτά.

Ο σκοπός

Το Doctoranytime, η µεγαλύτερη υπηρεσία online ιατρικών ραντεβού στην Ελλάδα, στηρίζει τη δωρεά Μυελού των Οστών για τα άτοµα που πάσχουν από λευχαιµία. Με την εκστρατεία «Βγάλε Γλώσσα», σε συνεργασία µε το «Χάρισε Ζωή», καλεί όλους να... βγάλουν γλώσσα και να δώσουν λίγο σάλιο, ώστε να εξεταστούν και να δουν αν είναι συµβατοί δότες µυελού των οστών, χαρίζοντας ζωή. Στο #PeopleRun 2, όσοι το επιθυµούν θα έχουν τη δυνατότητα µέσα από µια απλή και γρήγορη διαδικασία να γίνουν εθελοντές δότες µυελού των οστών.

Την εκστρατεία στηρίζει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θα δώσει τον παλµό στο #PeopleRun 2, ως ambassador, δίνοντας το σήµα της εκκίνησης των αγώνων.

Tο αναμνηστικό bracelet

Το βραχιόλι M-brace the challenge σχεδίασε αποκλειστικά για το People η Άννυ Αλμασίδου του Koko Di Alma, για να μας θυμίζει όλα όσα συμβολίζει ενεργειακά το σχήμα του ορθογωνίου: τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, την πειθαρχία, τη συμμετρία, την ειλικρίνεια. Όλα όσα σου δίνουν τη δύναμη, όταν νομίζεις ότι έφτασες στα όρια των αντοχών σου, να ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλο. Και μετά λίγο ακόμη...

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέσα σε ειδική τσάντα το bib number για τον αγώνα δρόμου που θα τρέξουν, το Running Τ-shirt του #PeopleRun 2, καθώς και το αναμνηστικό bracelet M-brace the challenge.

Με την ομάδα του People δίνοντας τον παλμό και υποστηρίζοντας τον σκοπό, θα τρέξουν πολλοί celebrities και αθλητές.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα 4Κ και 8Κ είναι €10. Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σχολικών προγραμμάτων του ΙΓΕ.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα 1Κ Kids Fun Run είναι δωρεάν.

Ώρα προσέλευσης: 9.00. Ώρα έναρξης αγώνων: 10.00.

Για πληροφορίες για όλες τις δράσεις και εγγραφές στους αγώνες, επισκεφθείτε το www.PeopleRun.gr

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με web-banking & paypal, καθώς και στο κατάστημα Runner Store, στο Golden Hall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ