ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

To "ευχαριστώ" της Μαρίας

To "ευχαριστώ" της Μαρίας

Η Μαρία Τσάκωνα επισκέφθηκε το κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή με τα έξι μετάλλια που κέρδισε στο Παγκόσμιο Νέων World Junior Games, θέλοντας να ευχαριστήσει την εταιρεία που βρίσκεται στο πλευρό της.

Η Μαρία Τσάκωνα, η αθλήτρια κολύμβησης που ξεχώρισε με 3 χρυσά, 2 αργυρά & 1 χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Νέων WORLD JUNIORS GAMES, δεν ξεχνά να ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται δίπλα της, αρωγοί στην προσπάθειά της. Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε το κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, για να μοιραστεί από κοντά τα ευχάριστα νέα της επιτυχίας της με το προσωπικό του καταστήματος, καθώς η εταιρία στήριξε τη συμμετοχής της Μαρίας στη διοργάνωση.

Σημειώνεται πως η παραπάνω χορηγία εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μίας συνολικότερης προσπάθειας στήριξης αθλητών με αναπηρία. Πρόσφατα μάλιστα τα κανάλια Novasports ανέλαβαν το ρόλο του Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Προπονητές της Μαρίας είναι οι Γιάννης Μαχίλης & Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, χωρίς τους οποίους - όπως αναφέρει η ίδια - δεν θα μπορούσε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

To "ευχαριστώ" της Μαρίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ