ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 4ο Agios Nikolaos on SUP μεγαλώνει κάθε χρόνο!

Το 4ο Agios Nikolaos on SUP μεγαλώνει κάθε χρόνο!
FUERTELUZ 2015/2016

Για μια ακόμη χρονιά, ο Άγιος Νικόλαος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το SUP. Μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση στις 26 και 27 Μαΐου επί ελληνικού εδάφους!

Για άλλη μία χρονιά, ο Άγιος Νικόλαος ετοιμάζεται να υποδεχτεί την εκδήλωση Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP, τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση, 3 αστέρων, SUP της Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eurotour SUP! Το 4 ο Agios Nikolaos on SUP θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαΐου στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, έχοντας και πάλι ως διοργανωτές τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Αγίου Νικολάου.

Η πανευρωπαϊκή εκδήλωση θα φιλοξενήσει, εκ νέου, μεγάλα ονόματα του διεθνούς και εγχώριου αθλητισμού και να σπάσει ρεκόρ συμμετοχών, ξεπερνώντας τις 116 της περσινής διοργάνωσης. Δυνατότητα συμμετοχής, όμως, θα έχουν και αθλητές που δεν διαθέτουν δικές τους σανίδες, αφού για μία ακόμα χρονιά η BIC®, που είναι και χορηγός της διοργάνωσης, διαθέτει BIC SUP εξοπλισμό για αυτό το σκοπό.

Το 4ο Agios Nikolaos on SUP μεγαλώνει κάθε χρόνο!
FUERTELUZ 2015/2016

Πέρα από το αθλητικό σκέλος του event, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθότι όλα τα έσοδα των εθνικών συμμετοχών θα διατεθούν, όπως κάθε χρονιά, για τη στήριξη και προώθηση των σκοπών των "Φίλων Παιδόπολης Νεαπόλεως", του μη κερδοσκοπικού εθελοντικού σωματείου που προσφέρει στα παιδιά του Δήμου καθώς και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίου Νικολάου. Οι οργανισμοί αυτοί συμβάλλουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών των συνανθρώπων μας, ειδικά σε μία περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση - δεν είναι αθλητικός αγώνας, δεν είναι αθλητική εκδήλωση - είναι μια Πανευρωπαϊκή Γιορτή του SUP για τους συμμετέχοντες - μια επίδειξη στην οποία θα συμμετάσχουν διεθνείς αθλητές - Παγκόσμιοι πρωταθλητές, σε εξαιρετικές διαδρομές που ήδη έχουν σχεδιαστεί στο θαλάσσιο στίβο της περιοχής. Μετά τις απονομές την Κυριακή, η γιορτή θα κλείσει με συναυλία από τους ξεχωριστούς "The Bon Viveurs – ex Burger project"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ