ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 1ο Reebok Spartan Race στην Ελλάδα κρατάει ζωντανό τον θρύλο των Σπαρτιατών!

Το 1ο Reebok Spartan Race στην Ελλάδα κρατάει ζωντανό τον θρύλο των Σπαρτιατών!

Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη το Reebok Spartan Race. Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση του διάσημου αγώνα που υλοποιήθηκε στη χώρα μας.

Το 1o Spartan Race Trifecta Weekend ξεκίνησε με τον αγώνα Beast, τον πιο δύσκολο του Reebok Spartan Race, με τους αθλητές να διανύουν συνολικά 26,6 χιλιόμετρα, και συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα με τους αγώνες Super & Sprint, με τους αθλητές να τρέχουν 16 και 8 χλμ. αντίστοιχα.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

" Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2017 – Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη το Reebok Spartan Race. Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση του διάσημου αγώνα που υλοποιήθηκε στη χώρα μας.

Στον διήμερο αγώνα εμποδίων, με τίτλο Spartan Race Trifecta Weekend, διοργανώθηκαν τρεις διαφορετικοί αγώνες, κατά τη διάρκεια των οποίων 2.000 γενναίοι αθλητές από 30 συνολικά χώρες δοκίμασαν τα όρια και τις δυνάμεις τους, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και διαγωνίστηκαν για τη νίκη!

Το 1ο Spartan Race Trifecta Weekend ξεκίνησε με τον αγώνα Beast, τον πιο δύσκολο του Reebok Spartan Race, με τους αθλητές να διανύουν συνολικά 26,6 χιλιόμετρα, και συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα με τους αγώνες Super & Sprint, με τους αθλητές να τρέχουν 16 και 8 χλμ. αντίστοιχα.

Το 1ο Reebok Spartan Race στην Ελλάδα κρατάει ζωντανό τον θρύλο των Σπαρτιατών!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Spartan Race, η εκκίνηση ήταν διαφορετική. Ως ένδειξη σεβασμού στον αρχαίο χώρο και την ιστορία του, οι αθλητές πέρασαν τη γραμμή εκκίνησης περπατώντας, ενώ και οι τρεις διαδρομές συνέχιζαν μέσα από τον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Σπάρτης.

Το 1ο Reebok Spartan Race στην Ελλάδα κρατάει ζωντανό τον θρύλο των Σπαρτιατών!

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής με τη βράβευση των νικητών κάθε κατηγορίας, αλλά κι εκείνων που ολοκλήρωσαν το Trifecta. Γι’ ακόμα μια φορά, το Reebok Spartan Race έφερε κοντά όλους τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας τον «Σπαρτιάτη» που κρύβουν μέσα τους και τη σημασία της ευγενούς άμιλλας.

Follow us

facebook | instagram

Σχετικά με τη Reebok

Η Reebok International Ltd., με έδρα τη Boston, MA, USA, είναι παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την εμπορία και τη διανομή fitness και lifestyle υποδημάτων, ρουχισμού κι εξοπλισμού. Ως παγκόσμια μάρκα που έχει τις ρίζες της στην Αμερική, η Reebok είναι πρωτοπόρος εταιρεία στη βιομηχανία ειδών αθλητισμού, έχοντας να επιδείξει τη μεγάλη της κληρονομιά στην κατηγορία του fitness.

Η Reebok αναπτύσσει προϊόντα και τεχνολογίες που διευκολύνουν την άσκηση και δέσμευσή της είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον κόσμο που θέλει να ξεκλειδώσει τις δυνατότητές του μέσα από αυτήν. Η Reebok συνδέεται με τον fitness καταναλωτή, όπου κι αν εκείνος βρίσκεται, με όποιο τρόπο κι αν επιλέγει για να είναι σε φόρμα – είτε πρόκειται για γυμναστική, τρέξιμο, περπάτημα, χορό, yoga ή aerobics.

Τα Reebok Classics αξιοποιούν τη fitness κληρονομιά της μάρκας και την εκπροσωπούν στην αγορά του αθλητικού lifestyle. Ως θυγατρική της Adidas Group, η Reebok λειτουργεί κάτω από πολλαπλές κατηγορίες της μάρκας, το Reebok-CCM Hockey και το sports Licensed Division.

Η Reebok είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του CrossFit και των Reebok CrossFit Games σε ρουχισμό, ο επίσημος χορηγός του Reebok Spartan Race και ο αποκλειστικός συνεργάτης του Les Mills σε ρουχισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reebok.com\gr ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ