ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θέαμα και… πολλά, μα πάρα πολλά κιλά!

Θέαμα και… πολλά, μα πάρα πολλά κιλά!

Το ένα μετά το άλλο έσπαγαν τα παγκόσμια ρεκόρ τα… θηρία -Έλληνες και ξένοι- που έλαβαν μέρος στο Greek Power Festival – Δύο Έλληνες πήραν την πρόκριση για το Mr Olympia Pro Powerlifting!

Άκρως πετυχημένη ήταν η διοργάνωση του Πανελληνίου και Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Δυναμικού Τριάθλου το Σαββατοκύριακο 5-7 Μαΐου στην Παλαιά Ελαιουργική στην Ελευσίνα. Συμμετείχαν περίπου 250 αθλητές από 15 χώρες (Ελλάδα, Ισραήλ, Μολδαβία, Τουρκία, Κύπρο, Γεωργία, Ρωσία, Μαυροβούνιο, Βοσνία, Σλοβενία, Τσεχία, Ισπανία Ουγγαρία, Βουλγαρία και Λετονία) και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με εξαιρετικές επιδόσεις, αφού καταρρίφθηκαν περισσότερα από 20 παγκόσμια ρεκόρ και άλλα τόσα ευρωπαϊκά.

Η Ελλάδα απέδειξε μετά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας τον περασμένο Δεκέμβριο πως πρόκειται για μία υπερδύναμη στον χώρο, αφού πρώτευσε σε πολλές κατηγορίες, ενώ δύο Έλληνες, ο Παντελής Σαπουνάκης και ο Δημήτρη Ράλλης πήραν την πρόκριση για το Mr Olympia Pro Powerlifting που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Τοπ αθλητής αναδείχθηκε ο Βούλγαρος Στόγιαν Αντρέεφ με την τρομακτική επίδοση των 390κ. στην κατηγορία single deadlift!

Ο δημοσιογράφος-αθλητής Γιώργος Περιβολάρης, που συμμετείχε με την ομάδα του Κώστα Τρομάρα, πρώτευσε στην κατηγορία Master 40-44 90κ. με την εντυπωσιακή επίδοση των 231κ. στην κατηγορία single deadlift, που αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ!

Γενικά, η ομάδα του Κώστα Τρομάρα σάρωσε τα μετάλλια, καθώς κατέκτησε συνολικά 42! Ο Γιώργος Κότης πρώτευσε σε όλες τις κατηγορίες Teen 75k. και πέτυχε και ευρωπαϊκό ρεκόρ με 195κ. single deadlift.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ