ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Θα σταθούμε εμπόδιο σε τέτοιου είδους ενέργειες"

"Θα σταθούμε εμπόδιο σε τέτοιου είδους ενέργειες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θέση για τα όσα συμβαίνουν στον Πανελλήνιο πήραν και οι γονείς των νεαρών αθλητών οι οποίοι καταγγέλλουν τις απολύσεις που έγιναν σε έντεκα προπονητές του συλλόγου, ενώ έστειλαν μήνυμα για πιθανά φαινόμενα ρατσισμού.

Η διαμάχη για τα όσα συμβαίνουν στον Πανελλήνιο συνεχίστηκε αυτή τη φορά από την πλευρά των γονιών των νεαρών αθλητών του ιστορικού Συλλόγου. Με ανοιχτή επιστολή τους απευθύνουν ερωτήματα στη διοίκηση για την απόλυση των ένδεκα προπονητών.

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα έγινε γνωστό μετά από σχετική καταγγελία του Βουλευτή του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη στην οποία έκανε λόγο για παράνομες απολύσεις και τραμπούκικη συμπεριφορά από τους ανθρώπους της διοίκησης.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το εξώδικο που έστειλαν οι απολυμένοι προπονητές, με τη διοίκηση του Πανελληνίου να απαντάει και εκείνη με εξώδικο τονίζοντας ότι "ουδέποτε ο Σύλλογος προέβη σε απολύσεις εργαζομένων με νόμιμες και ισχυρές συμβάσεις εργασίας".

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική επιστολή των γονέων του Πανελληνίου: "Εμείς οι γονείς των παιδιών που αθλούνται στον "Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο", διαμαρτυρόμαστε για τις απολύσεις των προπονητών του Συλλόγου. Ήταν πραγματικά μεγάλος ο αιφνιδιασμός μας όταν μάθαμε ότι οι προπονητές απολύθηκαν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού από την προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου.

Τόσο εμείς και πολύ περισσότερο τα παιδιά μας νιώσαμε έκπληξη και οργή για το γεγονός ότι εκδιώχθηκαν άδικα από το Σύλλογο προπονητές που περιέβαλλαν πάντα με σεβασμό τα παιδιά μας, τα έμαθαν να αγαπούν τον αθλητισμό, τους δίδαξαν τον συναγωνισμό και την ευγενή άμιλλα, τους φώτισαν τον δρόμο της ενεργούς συμμετοχής του αθλητή στο στάδιο και όχι του άβουλου οπαδού στην κερκίδα.

Πως και από ποιους άραγε παραγνωρίστηκε το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι προπονητές εμπνέουν επί τόσα χρόνια τα παιδιά μας και με τρόπο μοναδικό τα μαθαίνουν να βάζουν στόχους και να τους κατακτούν, να αναπτύσσουν τις ατομικές τους ικανότητες και να αντιλαμβάνονται την προσφορά τους στη συλλογική προσπάθεια;

Πως και από ποιους άραγε παραγνωρίστηκε η τόσο μεγάλη προσφορά των προπονητών αυτών στο συγκεκριμένο Σύλλογο και στους μικρούς και μεγάλους αθλητές του;

Δηλώνουμε ότι ο Πανελλήνιος οφείλει να είναι αθλητικός σύλλογος όλων των παιδιών, ανεξάρτητα από φυλή, καταγωγή και εθνικότητα και καθένας από εμάς θα υπερασπιστεί το κάθε παιδί σαν δικό του!

Ζητάμε την άμεση επιστροφή των προπονητών των παιδιών μας στον Πανελλήνιο και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε εμπόδιο σε τέτοιου είδους ενέργειες".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ