ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέσσερις Ολυμπιονίκες και ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής τρέχουν για ιερό σκοπό

Τέσσερις Ολυμπιονίκες και ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής τρέχουν για ιερό σκοπό

Τέσσερις Ολυμπιονίκες και ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα… παρελάσουν στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου, με τη σκυτάλη ανά χείρας.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, στενός συνεργάτης των Βίκος Street Relays θα εκπροσωπηθεί δυναμικά και στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την εξαιρετική παρουσία του σε όλους αγώνες της σειράς.

Αθλητές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό θα πάρουν σκυτάλη και θα τρέξουν το απόγευμα του Σαββάτου στην πιο όμορφη διαδρομή για τρέξιμο στην Θεσσαλονίκη, την ανακαινισμένη Νέα Παραλία, συμμετέχοντας για άλλη μια φορά σε έναν υπέροχο αγώνα που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Φωτεινή Βαβάτση: Η πέμπτη Ολυμπιονίκης στη τοξοβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 έχει στόχο χωρίς… τόξο και βέλος. Με τη σκυτάλη θα τρέξει για να στηρίξει τα δύο κοινωφελή ιδρύματα.

Βασίλης Τσολακίδης: Ο έκτος Ολυμπιονίκης της γυμναστικής (δίζυγο) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 φωνάζει παρών και συμμετέχει στα Street Relays.

Πόπη Ουζούνη: Η έβδομη Ολυμπιονίκης στη σφαιροβολία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 θα είναι στη Νέα Παραλία με την σκυτάλη στο χέρι, για να τρέξει μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Πόλυ Σαρέγκου: Βασικό στέλεχος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ που πήρε την 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, θα είναι παρούσα για να στείλει το μήνυμα της φιλίας και της συνεργασίας.

Άρης Γρηγοριάδης: Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη κολύμβηση βγαίνει από το νερό, παίρνει σκυτάλη και τρέχει για ιερό σκοπό στην πόλη του.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται κανονικά για όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει αθλητισμό και ψυχαγωγία, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.vikos.relays.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ