ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Κώστα Γιαννακόπουλο

Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τον Κώστα Γιαννακόπουλο

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος έφυγε χθες (29/4) από την ζωή σε ηλικία 85 ετών με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να στέλνει τα συλλυπητήρια για τον χαμό του.

Ο θάνατος του Κώστα Γιαννακόπουλου , αδελφού των Θανάση και Παύλου, βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Ερασιτέχνης έστειλε τα δικά του συλλυπητήριά για τον χαμό του σε ηλικία 85 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. θρηνεί για την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, χθες Κυριακή 29/4, σε ηλικία 85 ετών. Ο τρίτος αδελφός της οικογένειας Γιαννακόπουλου ήταν πάντα δίπλα στο Σύλλογο και προσέφερε αθόρυβα στο Τριφύλλι μαζί με τον κ. Παύλο και τον κ. Θανάση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Όμίλου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τους οικείους του".

Το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου. Συλλυπητήρια στους αδελφούς του, Παύλο και Θανάση, στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ