ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα εντυπωσιακά μπλουζάκια του Skiritida Run!

Τα εντυπωσιακά μπλουζάκια του Skiritida Run!

Έρχεται το Σάββατο 10 Ιουνίου το 2ο Skiritida Run, μαζί με εντυπωσιακά μπλουζάκια που θα φορούν όλοι οι δρομείς (photos)

Εντυπωσιακά, άνετα για διαδρομές πολλών χιλιομέτρων, ελαφριά και με τεχνολογία CS fit θα είναι τα μπλουζάκια που θα παραλάβουν για τη συμμετοχή τους στο μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας ΟΛΟΙ οι δρομείς του Skiritida Run!

Η αμερικάνικη εταιρεία Capelli Sport βάζει την υπογραφή ποιότητας και μακροχρόνιας παρουσίας και στα δρομικά ρούχα.

Τα μπλουζάκια είναι χρώματος λευκού, ενώ έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και τα τυπώματα των χορηγών να μην προσθέτουν ούτε γραμμάριο βάρους!

Οι συνεργασίες υψηλού επιπέδου συνεχίζονται για το Skiritida Run με απώτερο σκοπό οι δρομείς που συμμετέχουν στον αγώνα να απολαμβάνουν τις κορυφαίες παροχές σε όλα τα επίπεδα και για κάθε τους ανάγκη.

Στο Skiritida Run τρέχουν με μπανάνες Fyffes

Το Skiritida Run συνεχίζει τις στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαία brands προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη ποιότητα παροχών και σε αυτή τη διοργάνωση. Σε αυτό το πλαίσιο και με οδηγό τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run ανακοινώνει τη συνεργασία με τις μπανάνες Fyffes, ένα από τα μεγαλύτερα brands φρούτων το οποίο πλέον κατέχει κυρίαρχη θέση και στην ελληνική αγορά!

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ SKIRITIDA RUN ΕΔΩ: http://www.myrace.gr/event/99/registrations.html

Η... εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ στο #skiritidarun!!! #skiritidarun_2017 #vol2 #asterastripolisfc ⚽️10.06.2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ