ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζει να μεγαλώνει

Συνεχίζει να μεγαλώνει

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τέσσερα νέα τμήματα με την ίδρυση του μπέιζμπολ και του καράτε και την επαναλειτουργία του χόκεϊ επί χόρτου και του μοντέρνου πεντάθλου.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. συνεχίζει να βάζει τμήματα κάτω από τη σκέπη του. Το προσεχές διάστημα θα αποκτήσει τέσσερα νέα τμήματα μετά το ράγκμπι που προστέθηκε πριν από λίγο καιρό.

Το τριφύλλι θα ιδρύσει δύο νέα τμήματα και θα επαναλειτουργήσει ακόμα δύο. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι σύντομα θα έχουν τμήματα μπέιζμπολ, καράτε, χόκεϊ επί χόρτου και μοντέρνου πένταθλου. Τα δύο πρώτα θα ιδρυθούν για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Μάλιστα, ήδη στην κοπή της πίτας υπήρχαν και τα ανάλογα μπλουζάκια για το τμήμα του Μπέιζμπολ.

Η επαναλειτουργία των δύο

Το μοντέρνο πένταθλο και το χόκεϊ επί χόρτου υπήρχαν και παλαιότερα στο σύλλογο.

Το τμήμα του μοντέρνου πεντάθλου ιδρύθηκε το 1977 στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, χάρισε και δύο πρωταθλήματα στο τριφύλλι τις σεζόν 1979 και 1987, ενώ 11 φορές κατέλαβε την ενδέκατη θέση.

Το χόκεϊ επί χόρτου ήταν από τα πρώτα τμήματα του συλλόγου με τα πρώτα του βήματα να γίνονται το 1927. Στην ομάδα συμμετείχαν αθλητές από άλλα τμήματα του Παναθηναϊκού όπως οι Άγγελος και Απόστολο Μεσσάρης, Διομήδης Συμεωνίδης, Ρένος Φραγκούδης, Νίκος Μαντζάρογλου κια Νίκος Χρυσάφης.

Το τμήμα διαλύθηκε λίγο πριν την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ