Συνάντηση Βασιλειάδη με τον πρόεδρο των ΕΛΠΕ και τον πρόεδρο της ΔΕΜΑ

Συνάντηση Βασιλειάδη με τον πρόεδρο των ΕΛΠΕ και τον πρόεδρο της ΔΕΜΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια, Στάθη Τσοτσορό, με αφορμή τη στήριξή του στην ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 από την Πάτρα, είχε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Τον πρόεδρο της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια, (ΕΛΠΕ) Στάθη Τσοτσορό, που βοήθησε τα μέγιστα στην ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων από την πόλη της Πάτρας το καλοκαίρι του 2019, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, παρουσία του προέδρου της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), Αμάρ Αντάντι, του ταμία της ΔΕΜΑ, Κίκη Λαζαρίδη, και των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, Νάσο Νασόπουλο και Θεόδωρο Μενεγή.

"Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που καταφέρνουμε με έναν συνετό προγραμματισμό και έχοντας στον πλευρό μας ισχυρούς συμμάχους, να βάζουμε σταδιακά αλλά σταθερά τη χώρα ξανά στο προσκήνιο των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων. Η πόλη της Πάτρας θα ωφεληθεί πολλαπλά από τη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων το 2019, καθώς θα καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες για τα επόμενα χρόνια, φτιάχνοντας πολύ σημαντικά έργα στις υποδομές της".

"Τα Ελληνικά Πετρέλαια είναι πάντα δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό, γεγονός πολύ σημαντικό για όλους μας, καθώς η παρούσα διοίκηση στηρίζει σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Η προσπάθειά μας δεν τελειώνει εδώ, αλλά συνεχίζεται και μετά από τους Αγώνες, την επόμενη μέρα, η οποία είναι και η πιο σημαντική για την αξιοποίηση των δομών που θα γίνουν", δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Τσοτσορός είπε αρχικά: "Θέλω να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίησή μου γι' αυτήν τη συνεργασία, την οποία θα χαρακτήριζα ειλικρινή και δημιουργική".

Στη συνέχεια, τόνισε ότι η εταιρεία του θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις την πόλη της Πάτρας στη διοργάνωση των Παράκτιων Αγώνων και θα παραμείνει στο πλευρό της πόλης για όποιες ανάγκες προκύψουν, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Αγώνων, αλλά και την επόμενη μέρα, όταν θα χρειαστεί να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τα αθλήματα των Παράκτιων.

Ο κ. Βασιλειάδης, σε μία συμβολική κίνηση, τίμησε τον κ. Τσοτσορό παραδίδοντάς του έναν κότινο ελιάς.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παιχνίδια της Άγκυρας με τους νεκρούς στο Αγαθονήσι

Την ώρα που λιμενικό και Frontex αναζητούσαν τους μετανάστες που χάθηκαν στα νερά του Αιγαίου, η Άγκυρα με Navtex επιχειρούσε να δημιουργήσει ζήτημα στη θαλάσσια περιοχή. Οι τουρκικές ακταιωροί αρνούνταν να επιχειρήσουν υπό ελληνικών εντολών

Τα κορίτσια με τα σπαστά ελληνικά που μας πήραν την καρδιά

Ένας φόρος τιμής στις περήφανες 'μετανάστριες', από την Ίνα Λαζοπούλου έως την Μάγκυ του MasterChef, που δεν μας τα 'λένε' καλά.

Φιάσκο στο Survivor: Άλλαξαν παραλία στους Μαχητές γιατί 'έκλεβαν' φαγητό

Σύμφωνα πληροφορίες οι παίκτες τα είχαν "κάνει πλακάκια" με ντόπιους και προμηθεύονταν κρυφά φαγητό

Και όμως ο γιος του Τάκη Τσουκαλά είναι Αεκτζής

Καυτές, έγκυρες, αποκλειστικές ειδήσεις από το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24