ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Καπράλου - Κεφαλίδου για τις πρώτες δράσεις της ΕΟΕ

Συνάντηση Καπράλου - Κεφαλίδου για τις πρώτες δράσεις της ΕΟΕ

Οι κ.κ. Καπράλος και Κολυμπάδης ενημέρωσαν την βουλευτή Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου, Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για τις βασικές προτεραιότητες της νέας διοίκησης, ενώ της ανέλυσαν, επίσης, το πλάνο των πρώτων δράσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Επίσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησε η βουλευτής Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου, Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Την κα Κεφαλίδου υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης. Η κα Κεφαλίδου, αφού τους συνεχάρη για την επανεκλογή τους στις πρόσφατες εκλογές της ΕΟΕ, εξέφρασε τη στήριξη της στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους για το καλό του ελληνικού αθλητισμού.

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενημερώθηκε και ζήτησε τη συνδρομή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στη χώρα μας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει τακτική επαφή και συνεργασία για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Οι κ.κ. Καπράλος και Κολυμπάδης ενημέρωσαν την κα Κεφαλίδου και για τις βασικές προτεραιότητες της νέας διοίκησης, ενώ της ανέλυσαν, επίσης, το πλάνο των πρώτων δράσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ