ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναδινός: "Προσωπικές συμπεριφορές του Ζουράρι για την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Κώστας Ζουράρι, στηρίζοντας Ολυμπιακό και Άρη στην επίθεση που δέχθηκαν από τον υφυπουργό παιδείας.

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, πήρε θέση εναντίον του υπό παραίτηση υφυπουργού παιδείας, Κώστα Ζουράρι, μετά από τις υβριστικές και υποτιμητικές δηλώσεις του τελευταίου εναντίον Ολυμπιακού και Άρη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis".

Με μήνυμα στο facebook, έκανε λόγο για "τεράστια ιστορικά σωματεία" και υποστήριξε ότι τέτοιες "προσωπικές συμπεριφορές" αφορούν την "Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος και όχι μόνο".

Το μήνυμα του Ιούλιου Συναδινού

"Η αθλητική ηγεσία έχει δείξει εδώ και πολύ καιρό καθαρό στίγμα για τη φιλοσοφία της στον αθλητισμό. Φίλαθλο πνεύμα, ισονομία και σεβασμός προς όλους. Σεβασμό προς φιλάθλους και ειδικά προς τα τεράστια ιστορικά σωματεία της χώρας. Προσωπικές συμπεριφορές κρίνονται ως τέτοιες και άπτονται της αρμοδιότητας της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος και όχι μόνο αυτής".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ