ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύλληψη δύο αθλητών στον Μαυρίκιο

Σύλληψη δύο αθλητών στον Μαυρίκιο

Την Τρίτη συνελήφθησαν στον Μαυρίκιο δύο αθλητές, ένας διεθνής τερματοφύλακας για εμπόριο ναρκωτικών και ένας άλτης με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες για κλοπές!

Δύο συλλήψεις αθλητών στον Μαυρίκιο την ίδια μέρα, με τις αρχές έπειτα έρευνα ημερών να εισβάλουν στο σπίτι του διεθνή τερματοφύλακα, Τζόζεφ Λέοπολντ και σε αυτό του γνωστού άλτη, Αρνό Κασκέτ.

Ο Λέοπολντ συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Είχε στο σπίτι 22 δόσεις ηρωίνης και άλλο ένα γραμμάριο... το οποίο επεξεργαζόταν όταν η αστυνομία έκανε την έφοδο.

Είχε γενικά, στο σπίτι υπήρχαν όλα τα σύνεργα για την συσκευασία, ενώ όταν τον συνέλαβαν όλοι οι γείτονες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χωρίς βέβαια να αποτρέψουν την σύλληψη.

Το πλήρες όνομά του είναι Τζόζεφ Κίνγκσλεϊ Στιούαρντ Λέοπολντ, είναι 27άχρονος επαγγελματίας τερματοφύλακας, βασικός στην πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας, Port Louis, αλλά και αναπληρωματικός στην εθνική του Μαυρίκιου (στα πρόσφατα ματς για τα προκριματικά του Copa Africa).

Σύλληψη δύο αθλητών στον Μαυρίκιο

Όσον αφορά στον Αρνό Κασκέτ, συνελήφθη για κλοπές. Το σπίτι ήταν γεμάτο από ηλεκτρικές συσκευές για διάφορα άλλα αντικείμενα που αποκόμισε από τις κλόπες, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.

Ο Κασκέτ είναι 38άχρονος άλλοτε πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, με διακρίσεις σε παναφρικανικούς αγώνες. Έχει ατομικό ρεκόρ 8.23 και έχει πάρει μέρος στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2001 και του 2007, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 και του 2000.

Είχε πιάσει την επίδοση και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, αλλά δεν πήρε μέρος λόγω τραυματισμού, κάτι που έβαλε και τέλος στην καριέρα του σε ηλικία 30 ετών. Επίσης πέραν του μήκους, έχει αγωνιστεί και σε 100 μέτρα και σκυταλοδρομίες, όπως στην φωτογραφία παρακάτω από το Έντμοντον 2001.

***ο Μαυρίκιος είναι νησιωτικό κράτος του Ινδικού ωκεανού με 1.262.800 κατοίκους

Σύλληψη δύο αθλητών στον Μαυρίκιο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ