ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον τελικό του ευρωπαϊκού Όπεν η Ελλάδα

Στον τελικό του ευρωπαϊκού Όπεν η Ελλάδα

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Ελλάδας στο 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Open του μπριτζ αφού κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε στο 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Open, που εξελίσσεται στο Montecantini της Ιταλίας, από 10 έως 24 Ιουνίου 2017, η Ελληνική αποστολή, αποτελούμενη από τους Κ. Δοξιάδη, Α. Φίλιο, Κ. Κοντομήτρο, Τ. Κουκουσέλη, Π. Ρούσσο και Γ. Παπακυριακόπουλο.

Έπειτα από 10 συναντήσεις των 10 διανομών κατόρθωσε να προκριθεί στην επόμενη φάση στις 16 καλύτερες ομάδες, καταλήγοντας 7η, με 128,41VP, επί συνόλου 120 ομάδων.

Στη φάση των "16" νίκησε την ομάδα PSZCZOLA με 60-42 σε αγώνα 2 περιόδων με 14 διανομές την περίοδο, ενώ στα προημιτελικά αντιμετώπισε το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, την Ιταλική LAVAZZA πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη του Ελληνικού Μπριτζ με αποτέλεσμα 54-24.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την ομάδα CHINA OPEN σε αγώνα 4 περιόδων με 14 διανομές την περίοδο. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στο τέλος η Ελληνική ομάδα προκρίθηκε στον σημερινό τελικό με σκορ 121-110.

Στον τελικό η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη δυνατή ομάδα από την Νορβηγία HIGHLANDERS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ