ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΣτΕ για ακύρωση των εκλογών της ΕΟΕ

Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο της Επικρατείας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, όπου δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση του Συμβουλίου της Επικρατείας επί των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών για τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο της Επικρατείας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, όπου δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση του Συμβουλίου της Επικρατείας επί των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών για τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας έφτασαν 13 εκπρόσωποι ομοσπονδιών - μελών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ζητώντας την ακύρωση του αποτελέσματος των επεισοδιακών εκλογών που πραγματοποιήθηκε προ ημερών.

Δεκατρείς εκπρόσωποι αθλητικών Ομοσπονδιών ζητούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας να εκδοθεί προσωρινή διαταγή, αλλά και απόφαση με την οποία να αναστέλλονται τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).

Στην επεισοδιακή εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε προ ημερών, αναδείχθηκε πρόεδρος ο Σπύρος Καπράλος, γενικός γραμματέας ο Μανώλης Κολυμπάδης, κ.λπ., ενώ παράλληλα εκλέχθηκαν πρόεδροι της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, κ.ά. φορέων.

Μεταξύ των 13 που έχουν προσφύγει στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο είναι ο Ισίδωρος Κούβελος (σύζυγος της Ντόρας Μητσοτάκη), ο Γεώργιος Βασιλακόπουλος, ο Ιωάννης Σγουρός και ο Πέτρος Συναδινός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ