Στο Ηράκλειο ο Συναδινός

Στο Ηράκλειο ο Συναδινός

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε ο  γγΑ Ιούλιος Συναδινός με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Α΄ Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ηράκλειο ο κ. Συναδινός συναντήθηκε  με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό Βασίλειο και τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού  κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο με τους οποίους συζήτησε για θέματα αθλητικών υποδομών της πόλης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΕΑΚ Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου, ενώ ακολούθησε επίσκεψή του στο κολυμβητήριο, όπου παρακολούθησε τη διεξαγωγή του προγράμματος κολύμβησης της γ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων, που εξελίσσεται με τεράστια επιτυχία στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο κ. Συναδινός πραγματοποίησε αυτοψία στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης "Λίντο", που αντιμετωπίζει πολλά τεχνικά προβλήματα για τα οποία σχεδιάζεται η αποκατάστασή τους.

Επιπλέον συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ανωγείων κ. Καλλέργη Μανώλη στα Ανώγεια, με τον οποίο συζήτησε θέματα ανάπτυξης αθλητικών δράσεων και υποδομών στα Ανώγεια, δεδομένου ότι στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχει ενταχθεί το έργο "Συντηρήσεις υποδομών Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων"   προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ευρωχαστούκι στην Τουρκία για τις προκλήσεις σε Αιγαίο - Κύπρο

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Την αλληλεγγύη και στήριξή τους προς την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο εκφράζουν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχηγοί και αξιωματούχοι

Τον Ευθύμη Μπακατσιά τον χαιρετάνε μόνο στις εφορίες

Μια συζήτηση γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις και μπόλικη αυτογνωσία.

Χάρτης: Η Ευρώπη των παχύσαρκων- Πού ζουν οι περισσότεροι

Ποια είναι η Ευρωπαϊκά χώρα όπου το 1/3 του πληθυσμού της είναι υπέρβαρο. Πόσο ψηλά σκοράρει η Ελλάδα στον χάρτη των χοντρών

11 διάσημοι ηθοποιοί που δεν θυμόσουν ότι έχουν παίξει σε πασίγνωστες ταινίες

Η λίστα περιλαμβάνει διπλή συμμετοχή του Johnny Depp.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24