Στο Ηράκλειο ο Συναδινός

Στο Ηράκλειο ο Συναδινός

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε ο  γγΑ Ιούλιος Συναδινός με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Α΄ Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ηράκλειο ο κ. Συναδινός συναντήθηκε  με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό Βασίλειο και τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού  κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο με τους οποίους συζήτησε για θέματα αθλητικών υποδομών της πόλης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΕΑΚ Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου, ενώ ακολούθησε επίσκεψή του στο κολυμβητήριο, όπου παρακολούθησε τη διεξαγωγή του προγράμματος κολύμβησης της γ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων, που εξελίσσεται με τεράστια επιτυχία στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο κ. Συναδινός πραγματοποίησε αυτοψία στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης "Λίντο", που αντιμετωπίζει πολλά τεχνικά προβλήματα για τα οποία σχεδιάζεται η αποκατάστασή τους.

Επιπλέον συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ανωγείων κ. Καλλέργη Μανώλη στα Ανώγεια, με τον οποίο συζήτησε θέματα ανάπτυξης αθλητικών δράσεων και υποδομών στα Ανώγεια, δεδομένου ότι στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχει ενταχθεί το έργο "Συντηρήσεις υποδομών Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων"   προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Black Friday στα Public: Τι ώρα θα ανοίξουν αύριο τα καταστήματα

Νωρίτερα θα ανοίξουν για την black Friday σχεδόν όλα τα καταστήματα της Public. Ποιες προσφορές ανακοίνωσε η εταιρεία

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

Ξανά σε χώρους Σένγκεν οι επιβάτες από Ελλάδα

Οι επιβάτες από Ελλάδα δεν θα μεταφέρονται πλέον στα γερμανικά αεροδρόμια στο χώρο εκτός Σένγκεν όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή τριμερή συνάντηση μεταξύ Γερμανίας- Ελλάδας- Κομισιόν

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επανακαθόρισε τα ανθρώπινα όρια.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24