ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις 17 Απριλίου η Γ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Στις 17 Απριλίου η Γ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει για τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης στις 17 Απριλίου, αλλά και για το λόγο που επελέγη το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η διοίκηση Πρωτοδικείου του Παναθηναϊκού Α.Ο. ολοκληρώνει τη θητεία της και όπως προβλέπεται από την εντολή που είχε πάρει για το σχηματισμό Δ.Σ. προέβη σε σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης στις 17 Απριλίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Καλείστε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30, στην θύρα 7Α του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης (Κλειστό Γυμναστήριο «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»).

* Ενημέρωση απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

* Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

* Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα γίνει, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 25 Απριλίου 2018 ημέρα Τετάρτη, ώρα 17:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, κατά την ημερομηνία αυτή η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα εγγραφής τους.

Με συμπληρωματική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. διευκρινίζει ότι η Γενική Συνέλευση θα γίνει στη συγκεκριμένη ημερομηνία, αφού σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου θα έπρεπε να γίνει μέχρι το αργότερο στις 2 Μαΐου. Τότε, συμπληρώνονται οι έξι μήνες από την ημέρα που δόθηκε εντολή για το σχηματισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. αναφέρει: "Η απόφαση του Πρωτοδικείου, που έχει ορίσει το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, ορίζει ξεκάθαρα ότι η διάρκεια της παρούσης διοικήσεως είναι έξι(6) μήνες από τη δημοσίευση της, δηλαδή από τις 2 Νοεμβρίου 2017 και εξουσιοδοτεί το Δ.Σ., εντός εξαμήνου το ΑΡΓΟΤΕΡΟ, να προβεί στη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για τη διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη των καταστατικών οργάνων και των τακτικών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως γίνεται κατανοητό, με απλά λόγια, η διαδικασία αυτή πρέπει να λάβει χώρα, όχι αργότερα από τις 2 Μαΐου του 2018. Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω παραθέτουμε αποσπάσματα από το φύλλο της απόφασης του Πρωτοδικείου".

Αποσπάσματα από το φύλλο της απόφασης του Πρωτοδικείου:

Στις 17 Απριλίου η Γ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Στις 17 Απριλίου η Γ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ