ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοβαρός τραυματισμός φιλάθλου σε αγώνα μπέιζμπολ

Σοβαρός τραυματισμός φιλάθλου σε αγώνα μπέιζμπολ

Ένα άτυχο συμβάν έλαβε χώρα στο ματς Oakland Athletics - Boston Red Sox, όταν ρόπαλο του μπέιζμπολ έσπασε και χτύπησε γυναίκα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που είτε ρόπαλο, είτε μπάλα του μπέιζμπολ πηγαίνει στην κερκίδα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή με μία μητέρα να πηγαίνει στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Oakland Athletics - Boston Red Sox, το ρόπαλο ενός παίκτη έσπασε και ένα αιχμηρό κομμάτι εκτοξεύτηκε με δύναμη στην κερκίδα.

Δυστυχώς βρήκε στόχο και συγκεκριμένα μία άτυχη γυναίκα στο κεφάλι, που είχε πάει να δει το ματς με τον άντρα της και το ένα της παιδί.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες σε ΜΜΕ στις ΗΠΑ, το ρόπαλο λόγω του τρόπου που έσπασε καρφώθηκε στο κεφάλι της γυναίκας με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας και να τρέξουν τα ιατρικά τιμ για να την βοηθήσουν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Το παιχνίδι πάντως συνεχίστηκε μετά από αρκετή ώρα.

Σοβαρός τραυματισμός φιλάθλου σε αγώνα μπέιζμπολ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ