ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

SKIRITIDA RUN: Το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού!

SKIRITIDA RUN: Το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού!

Σημειώστε την ημερομηνία και προετοιμαστείτε. 5 Ιουνίου 2016, "Skiritida Run", με αγώνες δρόμου στις Κολλίνες Αρκαδίας, άθληση, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις. Μην το χάσετε!

H Αρκαδική Οικολογική Φάρμα σε συνεργασία με την ABOVE, προκηρύσσουν και διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 Αγώνες Δρόμου 10.000μ., 5.000μ. και αγώνα 1.000μ. για παιδιά, στις Κολλίνες Αρκαδίας με την ονομασία "Skiritida Run".

Ο αγώνας "Skiritida Run" έρχεται για να αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρει ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Από το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τένις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το "Skiritida Run" θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από ντόπιους μουσικούς και τραγουδιστές και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Μαζί με το "Skiritida Run" θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της περιοχής...

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές αλλά και για οποιοδήποτε στοιχείο έχει να κάνει με τον αγώνα, μπείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.skiritidarun.gr .

Η διαδρομή

Προκήρυξη

H Αρκαδική Οικολογική Φάρμα σε συνεργασία με την ABOVE, προκηρύσσουν και διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 Αγώνες Δρόμου 10.000μ., 5.000μ. και αγώνα 1.000μ. για παιδιά, στις Κολλίνες Αρκαδίας με την ονομασία “Skiritida Run”.

Οι Αγώνες Δρόμου περιλαμβάνουν: Αγώνα Δρόμου 10.000μ., Αγώνα Δρόμου 5.000μ. και Αγώνα Δρόμου 1.000μ. για παιδιά.

Όλοι οι Δρόμοι θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων: Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

2. Αφετηρία – Τερματισμός

Η Διαδρομή των 10.000μ. δίνεται από το πυροφυλάκιο δάσους Σκιρίτιδας ενώ των 5.000μ. από την είσοδο του χωριού Κολλίνες. Ο Τερματισμός και των δύο Δρόμων γίνεται στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στο χωριό Κολλίνες.

3. Στοιχεία Αγώνων:

α. Αγώνας Δρόμου 10.000μ.:

Ώρα Εκκίνησης: 11:00

Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το πυροφυλάκιο δάσους Σκιρίτιδας.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: skiritidarun.gr

β. Αγώνας Δρόμου 5.000μ.:

Ώρα Εκκίνησης: 10:00

Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από την είσοδο του χωριού Κολλίνες.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: skiritidarun.gr

γ. Αγώνας Δρόμου 1.000μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων

Ώρα Εκκίνησης: 09:30.

Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από τους Αγίους Αποστόλους και ο Τερματισμός είναι μπροστά στα γήπεδα (μπάσκετ, τένις, ποδοσφαίρου) στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών)

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: skiritidarun.gr

4. Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει ένας δρομέας στους αγώνες των 10.000μ., 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Βαδίζοντες επιτρέπεται να

συμμετάσχουν μόνο στα 5.000μ. Στον αγώνα δρόμου των 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές –τριες γεννημένοι –ες τα έτη 2004 έως 2008. Δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα δρόμου 5.000μ. έχουν και ΑΜΕΑ.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς είναι η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα έως την επίσημη προθεσμία λήξης των εγγραφών

5. Κατηγορίες

Για τους συμμετέχοντες των αγώνων θα ισχύσουν οι κάτωθι κατηγορίες σε άντρες και γυναίκες

1. 12-18

2. 18-29

3. 30-49

4. 50+

Στους συμμετέχοντες των αγώνων δρόμου θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άντρες και πρώτες 3 γυναίκες της Γενικής Κατάταξης.

6. Διακρίσεις – Έπαθλα

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα το παραλάβουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.skiritidarun.gr

7. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Κόστος Συμμετοχής

7.1 Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες δρόμων, 10.000μ. και των 5.000μ. θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1.000μ. Δημοτικών Σχολείων θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 01 Ιουνίου 2016.

7.1 Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.skiritidarun.gr

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στο: 211-7701926 ή στο [email protected]

γ. Έντυπα και σχετική ενημέρωση διαθέσιμα και στο περίπτερο της Διοργάνωσης στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.

7.2 Παροχές πακέτου συμμετοχής:

10.000μ. και 5.000μ.

Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

Αγώνας Δρόμου 1.000μ.

Αριθμός συμμετοχής, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής.

7.3. Αντίτιμο Συμμετοχής

7.4 Πληρωμή Συμμετοχής

Για να θεωρηθεί η συμμετοχή σας έγκυρη, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του κόστους συμμετοχής στην Τράπεζα Πειραιώς:

Αρ. λογ. 6313-040033-343

IBAN: GR4701713130006313040033343

και να αποσταλεί το καταθετήριο στο fax 211-7701926 ή στο [email protected].

Παρακαλούμε όπως αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο πεδίο, εφόσον η πληρωμή σας γίνεται μέσω web-banking.

8. Υγειονομική Κάλυψη

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να προβούν σε ιατρικές εξετάσεις πριν από τον αγώνα. Από τους διοργανωτές, δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

9. Σταθμοί Υποστήριξης

Κατά μήκος της διαδρομής των 10.000μ., θα υπάρχει σταθμός υποστήριξης με νερό και ισοτονικά. Στον τερματισμό του αγώνα θα υπάρχουν εμφιαλωμένα νερά, ισοτονικά καιμπανάνες.

10. Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Σε κάθε χλμ. της διαδρομής των 10.000μ. και 5.000μ., θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.

11. Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Αγώνα Δρόμου 10.000μ. είναι οι τρεις ώρες (λήξη 13:00), ενώ για τον Αγώνα Δρόμου των 5.000μ. οι 2 ώρες (λήξη 12:00).

12. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση & Αποτελέσματα

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των Αγώνων Δρόμου 10.000μ., και 5.000μ., καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φέρουν – φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από τη Γραμματεία του αγώνα η οποία θα βρίσκεται στον χώρο Εκκίνησης/Τερματισμού.

13. Κέντρο Παραλαβής Αγωνιστικού Πακέτου

Τόπος: Θα ανακοινωθεί σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες Αγώνων Δρόμου 10.000μ. και 5.000μ. οφείλουν να παραλάβουν το αγωνιστικό τους πακέτο από τη Γραμματεία του αγώνα η οποία θα βρίσκεται στον χώρο Εκκίνησης/Τερματισμού.

Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στο χώρο παραλαβής κατ’ ελάχιστον 1:30 ώρα νωρίτερα απο την ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν το αγωνιστικό τους πακέτο. Η γραμματεία θα κλείσει στις 09:00 και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα παράτασης.

Δυνατότητα παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου θα είναι διαθέσιμη και σε σημείο που θα ανακοινωθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης δέκα (10) ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

14. Μεταφορά από/προς το σημείο Εκκίνησης

Η διοργάνωση θα προσφέρει την δυνατότητα μετακίνησης των δρομέων προς/από την Αφετηρία σε ειδική προνομιακή τιμή με τα ΚΤΕΛ. Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές και τα ωράρια στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, skiritidarun.gr

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ