ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββίδης για Κορακάκη: "Πρέπει να στηρίξουμε αυτό το κορίτσι"

Σαββίδης για Κορακάκη: "Πρέπει να στηρίξουμε αυτό το κορίτσι"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιτυχία της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο "άγγιξε" τον Ιβάν Σαββίδη που θέλει στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια της από εδώ και στο εξής.

Στην Ολυμπιακή ομάδα της Ρωσίας στο Ρίο υπάρχουν έξι παίκτριες χάντμπολ που ανήκουν στην ομάδα του Ροστόφ (Αικατερίνη Ιλιινά, Άννα Σεν, Βλαντλένα Μπομπροβνίκοβα, Άννα Σεντόϊκινα, Μάγια Πετρόβα και Άννα Βιαχίροβα) και δύο παλαιστές Ελληνορωμαϊκής, με καταγωγή επίσης από το Ροστόφ (ο δύο φορές πρωταθλητής Ρωσίας, Ιμπραήμ Λαμπαζάνοβ και ο πρωταθλητής Ευρώπης, κάτοχος μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, Ισλάμ Μαγκομέντ) τους οποίους στηρίζει με χορηγία ο όμιλος Agrocom του Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ συνηθίζει, εδώ και χρόνια, να στηρίζει οικονομικά τις προσπάθειες αθλητών από την περιοχή του Ροστόφ και το ιδιο σκέφτεται να κάνει και στην Ελλάδα με την Αννα Κορακάκη.
Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ενθουσιάστηκε με την παρουσία της 20χρονης Ολυμπιονίκη στα δύο αγωνίσματα της σκοποβολής που συμμετείχε και τα δύο μετάλλια που κατέκτησε και διαμήνυσε στους συνεργάτες του την πρόθεσή του να στηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες της Κορακάκη.

"Πρέπει να κάνουμε κάτι να στηρίξουμε αυτό το κορίτσι", τόνισε και τις επόμενες μέρες που θα βρεθεί στην Ελλαδα για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου θα έχει επαφές μαζί τους για να γίνει πιο συγκεκριμένη βοήθεια που θα προσφέρει στην Άννα Κορακάκη.

Σαφώς και έπαιξε ενισχυτικό ρόλο στην απόφασή του το γεγονός ότι η Κορακάκη κατάγεται και μένει στη Βόρεια Ελλάδα (Δράμα), καθώς και το ότι η ίδια είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Τέλος, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες ότι ο Σαββίδης έχει ήδη επικοινωνήσει με την οικογένεια της Κορακάκη, χωρίς όμως να είναι επιβεβαιωμένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ