ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρεκόρ Εγγραφών στο XTERRA Greece Championship 2016

Ρεκόρ Εγγραφών στο XTERRA Greece Championship 2016

Με αριθμό ρεκόρ και περισσότερους απο 330 συμμετέχοντες σε όλες τις κατηγορίες, ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφών για τον κορυφαίο διεθνή αγώνα Off Road τριάθλου XTERRA Greece Championship, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 07 Μαίου στις 09:00 στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ο μαγευτικός Δήμος των Νοτίων Προαστείων της Αττικής θα φιλοξενήσει και πάλι μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση, με αθλητές και αθλήτριες απο 12 έως 73 ετών απο όλες τις Ευρωπαικές χώρες, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,την Αρμενία, την Αμερική, την Αυστραλία, τις Φιλιππίνες και άλλες.

Αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν στο αγώνισμα του Off Road τριάθλου, που περιλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία με mountain bike και ορεινό τρέξιμο, κάνοντας πράξη το σύνθημα του XTERRA " Ζήσε Περισσότερα" και δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι ο αθλητισμός δεν έχει σύνορα και ηλικία.

Ανάμεσάτους φυσικά τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος που έχουν επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα, Εθνικοί και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, θα χαρίσουν θέαμα και συγκινήσεις στην προσπάθεια τους για τον τίτλο, αλλά θα διαφημίσουν και με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της χώρας μας και την δυνατότητα μας να φιλοξενούμε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο Ελληνικός αγώνας αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, με διοργανώσεις σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο και περισσότερους απο 40,000 συμμετέχοντες απόκάθε γωνιά του πλανήτη.

Σας περιμένουμε όλους στις 07 Μαΐου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για μια αξέχαστη εμπειρία!

Μεινετε συντονισμένοι για όλα τα νέα και ζωντανό ρεπορτάζ στο www.facebook.com/xterragreece & www.xterragreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ