ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Πρόκληση το XTERRA Greece Championship»

«Πρόκληση το XTERRA Greece Championship»

Ο Κωνσταντινός Κουμάργιαλης τεχνικός διευθυντής της XTERRA μίλησε στο Sport 24 Magazino και στους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο για την κορυφαία διοργάνωση off road τριάθλου «XTERRA Greece Championship», που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου στην λίμνη Πλαστήρα.

Για τον αγώνα:
«Το συγκεκριμένο τρίαθλο θα διεξαχθεί στην λίμνη Πλαστήρα στις 20 Ιουνίου. Αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και του Παγκόσμιου XTERRA και περιλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο. Γίνονται αγώνες σε περισσότερες από 25 χώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Οι επαγγελματίες αθλητές θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα 15.000 δολαρίων στους επαγγελματίες. Οι ερασιτέχνες αθλητές διεκδικούν την πρόκρισή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μάουι.»

Για το γεγονός ότι όλο και περισσότερος κόσμος ασχολείται με αυτού του είδους τα αθλήματα:
«Όλο και περισσότερος κόσμος θέλει να ξεφύγει από την πίεση της καθημερινότητας και τα προβλήματα. Γι΄ αυτό ασχολείται με το τρίαθλο, αλλά και με το τρέξιμο και την ποδηλασία. Επιπλέον η επαφή με την φύση και ο συνδυασμός των τριών αθλημάτων αποτελούν πρόκληση.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ