ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Prince: Θρηνεί (και) ο αθλητικός κόσμος

Prince: Θρηνεί (και) ο αθλητικός κόσμος

Ο θάνατος του Prince βύθισε σε θλίψη όλο τον αθλητικό κόσμο των ΗΠΑ, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω του Twitter.

Η είδηση του θανάτου του Prince προκάλεσε σοκ παγκοσμίως αφού τίποτα δεν έδειχνε πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα κάνει τόσο γρήγορα το ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων. Ήταν μόλις 57 ετών, όταν βρέθηκε την Πέμπτη (21/4) νεκρός στην έπαυλή του στη Μινεσότα. Η γενέτειρά του είναι αυτή που θρηνεί περισσότερο.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από την επισημοποίηση του θανάτου του, όταν αθλητές και ομάδες από όλο τον κόσμο άρχισαν να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους μέσω του Twitter. Ο Έντι Τζόνσον, η Καρολίν Βοσνιάκι, ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο Πάου Γκασόλ και ο Ζερόμ Μπόατενγκ και οι ομάδες της Μινεσότα εξέφρασαν τον θρήνο τους για την απώλεια ενός εκ των κορυφαίων καλλιτεχνών παγκοσμίως.

" Ο Θεός πήρε μζί του έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες κι ένα άτομο με παγκόσμια επιρροή σε αυτόν τον κόσμο", αναφέρει χαρακτηριστικά στο "τιτίβισμά" του ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, με τον φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να σημειώνει πως " είχα τη χαρά να τον δω σε μία από τις τελευταίες του συναυλίες. Ένα από τα καλύτερα σόου που είδα ποτέ. Ξεκουράσου, θρύλε".

Ο Πάου Γκασόλ σχολίασε πως " είμαι πολύ λυπημένος στο άκουσμα του θανάτου του Prince. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Prince", ενώ ο Ζερόμ Μπόατενγκ πρόσθεσε πως " σε ευχαριστούμε για όλα. Ήσουν μουσικό είδωλο, που δεν θα πεθάνει ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ