ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λόρεν Κλίνγκ: "Βελτιωθείτε συζητώντας"

Λόρεν Κλίνγκ: "Βελτιωθείτε συζητώντας"

Μία εβδομάδα μετά την έναρξη της μεγαλύτερης διοργάνωσης στο χώρο του πόκερ, του WSOP και πολλές γυναίκες έχουν ήδη διακριθεί στα τραπέζια. Είναι αυτή η χρονιά των γυναικών; Θα καταφέρουν να σπάσουν την "κατάρα" του WSOP, που τις ακολουθεί;

Σε αυτή αλλά και πολλές άλλες ερωτήσεις απάντησε η νεάρή επαγγελματίας με τα πολλά πενταψήφια και εξαψήφια online scores, Λόρεν Κλίνγκ. Η Κλίνγκ, η οποία έχει και δύο δεύτερες θέσεις σε Ladies Events στο PCA, αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του πόκερ.Η ίδια, μίλησε στο pokernews.com, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τις γυναίκες στο πόκερ, την καριέρα της και το WSOP.

- Oι Τρις Μπέικερ,η Β. Σέλμπστ, η Ανέτ Όμπρεσταντ και η Ζουάν Λιού έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα φτάνοντας κοντά σε ένα bracelet. Τέσσερες γυναίκες στα τελικά τραπέζια των πρώτων 4 Events,τι ακολουθεί; Ποιά είναι η επόμενη;

- Η επόμενη;Δεν είμαι σίγουρη.Τοεπίπεδου του παιχνιδιού των γυναικών είναι σήμερα πολύυψηλότερο και καλύτερο από ποτέ.Υπάρχουν τόσες πολλές μεγάλεςπαίκτριες που διεκδικούν συνεχώςμεγάλους τίτλους.Πιστεύω πραγματικά ότι μια γυναίκα θα κερδίσειένα eventφέτος, κάτι το οποίοθα ήταν φοβερό.

- Με τέσσερις μεγάλες επιδόσεις ήδη, τι σημαίνει αυτό για τις γυναίκες;

-Είναι ένα καλό σημάδι για τις υπόλοιπες γυναίκες παίκτριες του πόκερ, καθώς αυτές οι τέσσερις γυναίκες αποδεικνύουν στον κόσμο ότι οι γυναίκες μπορούν να κερδίσουν και να είναι εξαιρετικά επιτυχημένες σε αυτή τη βιομηχανία. Ενθαρρύνω θερμά και άλλες γυναίκες, ιδίως εκείνες που μπορεί να μην είναι επαγγελματίες, να έρθουν παίξουν τα events με $ 1.000 και $1.500 buy in, ή οποιοδήποτε τουρνουά του WSOP αισθάνονται άνετα να παίξουν.

- Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες; Έχουν κάτι να ανησυχούν τώρα πια;

-Σίγουρα επηρεάζει το εγώ τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Είτε πρόκειται για θετική επιρροή ή αρνητική, εξαρτάται από τοντύπο άνδρα στον οποίοαναφέρεστε.Υπάρχουν σχεδόν δύο τύποι ανδρών που έχω συναντήσει στο πόκερ: ο τύπος που είναι πολύ χαρούμενος και πιστεύει ότι οι επιτυχημένες γυναίκες στο πόκερ κάνουνκαλό στο παιχνίδι καιο τύπος που είναι περισσότεροσοβινιστής και δεν μπορεί νααντέξει ότι έχασε απόμια γυναίκα, είτε έχει πρόβλημα εγωισμού, ή κάποιο είδος "θέματος"απέναντι στις γυναίκες.Θεωρώ ότι σίγουρα αυτή την πτυχή του παιχνιδιού και την ψυχολογία πίσω από αυτόπολύ συναρπαστική.

- Ποιός σε μύησε στο πόκερ; Ποιά ήταν τα είδωλά σου;

- Ποτέ δεν έιχα κάποιο ίνδαλμα. Πάντα σεβόμουν τηνΒανέσα Ρούσο και την Ανέτ Όμπρεσταντ. Η Βανέσαήταν η μόνη γυναίκα που είχε συνεχώς άνεση να κερδίζει τουρνουάκαι η Ανέτήταν η μόνη αληθινή γυναίκα online grinder.Σήμερα, υπάρχουν τόσοι πολλοί μεγάλοι παίκτες, άνδρες και γυναίκες, είναι δύσκολο να διαλέξω μόνο έναν.Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά όταν ήμουν 18.

- Πώς ήρθες σε επαφή με το πόκερ;

- Αυτό έγινε στο πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο, αρκετά αργά σε σχέση με άλλους.Έπαιζα για πέντε δολάρια ανά παιχνίδιστους κοιτώνες και κατέληξα να κερδίζω περισσότεραστα επόμενα έτη.Παρά το γεγονός ότι έπαιζα για ψυχαγωγικούς σκοπούς σε όλο τοκολέγιο, πήγαινα στο Λας Βέγκας κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο, για να πάιξω cash games.

Ήμουν καισε μια αδελφότητα και στο δεύτερο εξάμηνο του τελευταίου έτους, έγραφα τη διατριβή μου στο πόκερ,δίδασκα πόκερ και blackjack σε μία τάξη και έπαιζα online τουρνουά $24 και $50.Τα μισά κορίτσια από την αδελφότηταμου με παρακολουθήσουν να παίζω καιπίστευαν ότι είναι coolκαι τα υπόλοιπα μισά ότι ήμουν τρελή(γέλια).Απορροφήθηκα τελείως στο παιχνίδι και όσο έπαιζα και διάβαζα, τόσο μάθαινα.

-Πριν από χρόνια, υπήρχε ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών στο πόκερ.Πώς νομίζεις ότι το χάσμα αυτό καλύφθηκεκατά τη διάρκεια των ετών;

-Υπάρχει μια μία τεράστια ποσότητα πληροφοριών εύκολα προσβάσιμηστο διαδίκτυο.Το χάσμα έχει μειωθεί πολύ λόγω των πληροφοριών που είναι άμεσαδιαθέσιμες σε όλους.Υπάρχουν τόσα πολλά εκπαιδευτικά sites, φόρουμ συζητήσεων, και βοήθεια διαθέσιμη.Πολλοί από τους ανθρώπους τουχώρου, που είναι πιο έμπειροι, έχουν γίνει πλέον πρόθυμοι να βοηθήσουν επίσης.

Σήμερα πουέπαιζα ρωτούσα τον Μπράιαν Χέιστινγκς και τον Σκότ Σίβεργια ένα χέρι που δεν ήμουν σίγουρη αν έπαιξα σωστά. Το να μιλάς συνεχώςμε ανθρώπους, οι οποίοι είναι καλύτεροι από σένα και πρόθυμοι να βοηθήσουν ή να διατυπώσουν τις απόψεις τους σχετικά μεπαρτίδες, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιωθείς.

-Παλιότερα οι γυναίκες δεν ήταν τόσο ευπρόσδεκτες στα τραπέζια. Τώρα πιστεύεις πώς όλες οι γυναίκες είναι καλοδεχούμενες στα τραπέζια; Υπάρχει ακόμη στίγμα;

-Συνολικά,είμαστεπολύευπρόσδεκτες.Ίσως όχιτόσο πολύσε μερικά τραπέζιαμεμεγαλύτερουςπαίκτεςπου δεν έχουν συνηθίσεισε αυτό.Υπάρχει έναχάσμα μεταξύ των γενεών.Για το μεγαλύτερο μέροςτους, οινεότεροιπαίκτεςμας καλωσορίζουν.Τουςαρέσεικαιπιστεύω ότι είναιυπέροχο πουοιγυναίκεςείναι έτοιμεςγια την μάχηστα τραπέζιακαιδενφοβούνταιότισυνήθωςπαίζουν εναντίονοκτώ άνδρων.Δενμπορώ να σκεφτώέναλόγογια τον οποίο οι άνδρεςδεν θα ήθελαννα παίζουνμεγυναίκεςστο τραπέζι.

-Πώςνιώθεις γιατους άνδρεςπου αποφασίζουν ναπαίξουν στα "Ladies Events";

-Είναιπροφανώςανόητο.Δεν ξέρωπώς αλλιώςνα το θέσω.Είναι αρκετάγελοίο.Ανένας άντραςαισθάνεταιπραγματικάυποχρεωμένος ναπαίξεισεLadies Event,τότεδενξέρω τι να πω. Αυτό που τελικά θα συμβεί θα είναινα αποκλειστεί από τις γυναίκες του filed και νααισθανθείσανηλίθιος.Πέρυσιυπήρχανεννέαπαιδιάπου έπαιξαν,καικάθε φοράπουέναςέβγαινε νοκ αουτ,όλοιπανηγύριζαν.Έτσι εάνπραγματικάαισθάνονται υποχρεωμένοινα παίξουν τοLadiesEventγια να τονώσουν τον εγωισμό τους,μάλλον θα καταφέρουν το αντίθετο.

-Τι θα σήμαινεγια τις γυναίκεςτου πόκερ,εάν μιαγυναίκα κατάφερνε να φτάσει στουςNovember Nineφέτος;

-Θαείναιαπίστευτο, όταν αυτό συμβείκαιθα αλλάξειπραγματικάτο πόκερτόσο για τους άνδρεςόσοκαιγιατις γυναίκες.Νομίζω ότι θαεπηρεάσειακόμαπερισσότεροτους άνδρες, απλώς και μόνοεπειδήθα δουν ότικάποιαείναι πραγματικάσε θέση ναφτάσει σε τελικό τραπέζι και να κατακτήσει το main event.Όταν ο Μάνιμεϊκερκέρδισε,προκάλεσετηνέκρηξη του πόκερκαι πιστεύωπραγματικάότι αυτόθα μπορούσε να αρχίσειμια νέα.

Ακόμη και αν ηγυναίκαείναι επαγγελματίας,θααποτελέσει ένα παράδειγμαγιατονκόσμο του πόκερκαιθα είναιπραγματικά εκπληκτικό.


-Είναι αυτή η χρονιάτης γυναίκαςστο WSOP;

-Ναι,φαίνεταιότι έτσιείναι.Δενμπορώ να περιμένω για ναδω πόσο μακριάθαφτάσουμε μέχριτα μέσα Ιουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ